Mojo ES KING MALLARD Lio-Ion akkumulátorral egy pillantásra:


mojo es King Mallard lio-ion akkumulátorral: Forradalmasítsa a vadászati ​​élményt

A mojo es király mallard lio-ion akkumulátorral , amelyet a Mojo Outdoors, a világ vezető mozgásgyártója mutat be, a legnagyobb innováció a kecskék vadászatában. Forgó szárnyas dummy. Az exkluzív és innovatív King Mallard a neves Mojo Mallard Elite sorozat része.

Eddig az összes forgó szárnyas redőt egy üreges merev karosszériában készítették és gyártották a motor, az akkumulátor és más alkatrészek csatlakoztatásával, ami jelentős rezgésekhez, rezgésekhez és zajokhoz vezetett. A mojo es király mallard, a lio-ion akkumulátorral , javítja ezt a kialakítást és növeli a vadászat hatékonyságát.

A MoJo ES King Mallard Lio -on akkumulátorral az összes alkatrészt egy speciális szerkezeten keresztül közvetlenül a tartóoszlophoz rögzítette. Ez a ház tökéletesen illeszkedik a dummy rugalmas bőrébe, és tartalmaz egy "" beépítést "" akkumulátort. Az eredmény egy csendesebb, gyorsabb és egyszerűbb Mojo ES King Mallard Dummy.

Áttekintés:

  • 6 V -os lítium akkumulátor töltése
  • 6 V -os lítium -töltőt tartalmaz
  • puha bőr
  • Nagyon könnyű
  • A szilárd alkatrész házak közvetlenül összekötik a motort és a szárnyat a támogató postával

Műszaki adatok:

  • A könnyen hozzáférhető támogatási kerethez csatolt alkatrészek
  • Az összes alkatrészt egy speciálisan kifejlesztett házban helyezik el, amely megakadályozza a nem kívánt rezgést vagy a zajt
  • Rugalmas külső bevonat a reális megjelenéshez és a hitelesebb mozgásokhoz

A kézbesítés hatálya:

1x Mojo ES King Mallard lio-ion akkumulátorral

GYIK

használható -e minden időjárási körülmények között?
Igen, a Mojo ES King Mallard Dummy úgy van kialakítva, hogy ellenálljon minden időjárási körülménynek.

Az akkumulátort tartalmazza?
Igen, egy 6 V -os lítium akkumulátor és a töltő szerepel.

Gyártó "Eurohunt"

Eurohunt - your reliable partner for nature and hunting!

We are proud to have been offering high-quality, practical-developed hunting equipment for over 20 years. Our years of experience give us an understanding of what hunters really need and we ensure our products meet your needs.

What sets us apart from other manufacturers is our passion for nature and hunting. At Eurohunt we have turned our hobby into a profession and are completely connected to hunting and nature. This passion is reflected in the quality of our products.

Our customer service is available to you at any time. We know that problems can arise, so we are always ready to provide you with advice and assistance. Your satisfaction is our top priority.

As an innovation leader in the industry, we are always looking for new and innovative products. Our goal is to provide every ambitious hunter with the best possible support. We are therefore continually working to expand our product range and offer you the latest technologies and solutions.

Discover our wide selection of high-quality hunting equipment and let us convince you of our passion for nature and hunting. Eurohunt - your reliable partner for a unique hunting experience.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Mojo KING Tőkés réceszárny
Mojo King Mallard - Szárnyak: Mágneses szárnyak a reális bomlási madarakhoz A Mojo King Mallard - Wings kifejezetten úgy tervezték, hogy a csalójának reális megjelenést biztosítson. Ezek a mágneses szárnyak a szélben mozognak, és utánozzák a kacsa természetes mozgását, ami javítja álcázásukat és vonzza más madarakat. Ennek a szárnynak a különleges jellemzője a mágneses kialakítása. Ez lehetővé teszi a gyors és szerszámmentes telepítést és a biztonságos mellékletet. A szárnyak robusztusak és tartósak, hogy ellenálljanak a változó körülmények között a szabadban. Ideálisak azoknak a vadászoknak és az állati megfigyelőknek, akik hatékony álcázást keresnek a csaló rendszerükhöz. A szárnyak nagy minőségű, könnyű műanyagból készülnek, hogy biztosítsák a tartósságot és a reális megjelenést. Áttekintés: Mágneses szárny a deco-Birdartation javításához Egyszerű és gyors telepítés Robusztus és tartós szabadban történő használatra Műszaki adatok: Anyag: nagy minőségű műanyag A kézbesítés hatálya: 1x Mojo King Mallard - Wings GYIK Hogyan csatolhatom a Mojo King Mallard - Wings -t a csalómhoz? A szárnyak mágneses kialakításuknak köszönhetően könnyen rögzíthetők. Csak a madár testére kell helyezni és tartani magukat. Használhatom a Mojo King Mallard - Wings más csalókhoz? A szárnyak kifejezetten a Mojo King Mallard Lockbird számára készültek. A többi csalóval való felhasználást előre ellenőrizni kell.

15 516 Ft*
Mojo Mallard 6V Lith-ion Smart - Töltő
mojo tőkés 6v lith -ion intelligens - töltő: Erőteljes rakomány a vadászati ​​berendezésekhez A mojo mallard 6V lith -ion intelligens - Charger minden vadász számára nélkülözhetetlen eszköz. Ez az intelligens töltő biztosítja, hogy a vadászati ​​berendezések mindig készen álljanak a használatra, és így maximalizálják annak hatékonyságát a terepen. A töltőt kifejezetten lítium-ion akkumulátorokkal való használatra tervezték, és megbízható, nagy teljesítményű töltési megoldást kínálnak. Intelligens kialakítása miatt az akkumulátor élettartama optimalizálódik, és a betöltési idő minimalizálódik. A Mojo Mallard 6V lith -ion intelligens - Charger ideális választás azoknak a vadászoknak, akiknek megbízható és hatékony lehetőségre van szükségük a berendezés betöltéséhez. Ez biztosítja, hogy soha ne legyen eléggé betöltött felszerelés a mezőn. Áttekintés: Intelligens töltő lítium-ion akkumulátorokhoz Optimalizálja az akkumulátor élettartamának időtartamát Minimalizálja a betöltési időt Műszaki adatok: Bemeneti teljesítmény: 6V Akkumulátor típusa: lítium -ion A kézbesítés hatálya: 1x mojo tőkés 6v lith -ion intelligens - töltő GYIK Használhatom ezt a töltőt más akkumulátortípusok feltöltésére? A Mojo Mallard 6V lith-ion intelligens-töltőt kifejezetten lítium-ion akkumulátorokhoz tervezték. Ez a töltő csökkenti az akkumulátorok betöltési idejét? Igen, ezt az intelligens töltőt úgy tervezték, hogy minimalizálja az akkumulátorok betöltési idejét és maximalizálja élettartamát.

13 572 Ft*
Mojo ES Multi Remote Kit (3P Connect)
Mojo ES Multi Remote Kit (3P Connect): Intuitív ellenőrzés a vadászatuk felett A mojo ES multi távoli készlet (3p connect) egy úttörő termék, amely megkönnyíti a vadászatának irányítását és kezelését. Egyszerű és intuitív módszert kínál több próbabábu irányítására. Ez a távirányítókészlet lehetővé teszi a vadászok számára, hogy csak egy távirányítóval rendelkezzenek. Ez nemcsak a vadászati ​​élményt optimalizálja, hanem egyértelmű előnyt kínál a zsákmány álcázásában és vonzerejében. A mojo ES multi távoli készlet (3p connect) mindenki számára alkalmas, aki egyszerre több vadászkárosodást használ, és hatékony irányítást keres. Ezzel a készletgel jelentősen növelheti vadászatának hatékonyságát. Áttekintés: Több távirányítóval rendelkező próbabábu irányítása lehetővé teszi a hatékonyabb és hatékonyabb vadászatot Egyszerű és intuitív művelet Műszaki adatok: Kompatibilitás: Több bábdal működik Működés: Körülbelül egyetlen távirányító A kézbesítés hatálya: 1x Mojo ES Multi Remote Kit (3P Connect) GYIK Használhatom ezt a készletet több bábítás ellenőrzésére egyszerre? Igen, a Mojo ES Multi Remote Kit (3P Connect) lehetővé teszi több, csak egy távirányítóval rendelkező próbabábu vezérlését. Egyszerű -e a távirányító -készlet működése? Igen, a MOJO ES Multi Remote Kit (3P Connect) intuitív és könnyen használható, ami ideális választást jelent minden vadász számára.

38 849 Ft*