Autóülés fedele a hátsó üléshez egy pillantásra:


Autó kutya mennyezet a hátsó üléshez - tökéletes autó takaró a kutyájához

Védje meg autójának hátsó ülését a szennyeződés és az állati haj ellen ezzel a magas színvonalú autó takaróval a hátsó üléshez. Ezt a védőborítót kifejezetten a kutyatulajdonosok számára fejlesztették ki, és megfelel az összes követelménynek, amelyet egy autó kutya mennyezetére helyezhet. Függetlenül attól, hogy kutyáid nedvesek -e és csak gonoszok -e, a hátsó ülés kutya takarója teljesíti a célját!

A szennyeződés -repellens szövet segítségével ez a hátsó ülés a szennyezésből és a foltokból kinyúlik az autó ülésekből. A szigetelő mikrofleece az alján meleg napokon is melegen tartja kutyáit, és a megérdemelt kényelmet kínálja számukra. A 100 % poliészter -ból készült, ez a védőborítás szintén mosható , ezért különösen praktikus és könnyen tisztítható.

Szíjakkal és klipekkel az autó mennyezete egyszerű és biztonságos a fejtámlákhoz. Tehát a hátsó ülés autó mennyezete a helyszínen marad, még a kutyával folytatott hosszú utakon is. A tágas mérete kb.

Áttekintés:

Autó kutya mennyezeti hátsó ülés szennyeződéses szövettől készül Több kényelem és kevesebb szennyeződés Védi az autóülés párnáit A mikrofleece szigetelése az alján 100 % poliészter, mosható beleértve. Az övnyílások nyílásai pattannak Egyszerű melléklet a fejtámlákhoz övekkel és klipekkel

Méret:

kb. 1,45 m x 1,40 m

Szín:

zöld

A kézbesítés hatálya:

1x kutya takaró autó a hátsó ülés autó mennyezetéhez

GYIK:

A védőborítás minden autotípushoz alkalmas?

Igen, a védőborítás az autók gerincének nagy részét illeszti, és elegendő helyet kínál kutyájának.

Könnyen megtisztíthatom a védőborítót?

Igen, a védőfedél 100 % poliészterből készül, és mosható, így egyszerűen tisztán tarthatja.

A védőborítás elegendő védelmet nyújt a szennyeződés és a foltok ellen?

Igen, a védőfedél szennyeződéses szövetekből készül, hogy megvédje az autóüléseket a szennyeződésektől és a foltoktól.

A szigetelő mikrofleece melegen tartja a kutyámat?

Igen, a védőfedél alján lévő mikrofleec szigetelő hőt kínál és biztosítja a kutya kényelmét.

Gyártó "Eurohunt"

Eurohunt - your reliable partner for nature and hunting!

We are proud to have been offering high-quality, practical-developed hunting equipment for over 20 years. Our years of experience give us an understanding of what hunters really need and we ensure our products meet your needs.

What sets us apart from other manufacturers is our passion for nature and hunting. At Eurohunt we have turned our hobby into a profession and are completely connected to hunting and nature. This passion is reflected in the quality of our products.

Our customer service is available to you at any time. We know that problems can arise, so we are always ready to provide you with advice and assistance. Your satisfaction is our top priority.

As an innovation leader in the industry, we are always looking for new and innovative products. Our goal is to provide every ambitious hunter with the best possible support. We are therefore continually working to expand our product range and offer you the latest technologies and solutions.

Discover our wide selection of high-quality hunting equipment and let us convince you of our passion for nature and hunting. Eurohunt - your reliable partner for a unique hunting experience.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Autositz-Schon borító
Autositz Schonbelzung - Az első ülés maximális védőfunkciója Ez az autóülés védője maximális védelmet nyújt az első üléshez. univerzális méretben ße -ben tervezték, kb. 1 m hosszúságú fejtámla nélkül és kb. Ez egy 100% -os poliészter modellje, amely különösen keményen viselkedik és tartós . Függetlenül attól, hogy italok, ételek vagy más szennyeződések - az autóülés borítónk minden helyzetben bizonyítja minőségét, és a könnyen megtisztítható . Annak lehetőségével, hogy 40 ° C -ig megmossák, az ülés mindig tiszta és friss marad. Ez az autó ülés fedele különösen alkalmas a tisztaság és az esztétika értékelők számára. Még a rendszeres használat esetén is, az autó ülése a Gnarbungnak köszönhetően jól megőrzött. Áttekintés: Autositz Gleb Relevancia - Az első ülés maximális védelme Az univerzális méret szinte minden első üléshez illeszkedik Könnyű gondozás és tisztítás A gép 40 ° C -ig történő mosható 100% -os ellenálló poliészterből Szín: zöld Méretek: L: kb. 1m (fejtámla nélkül), b: kb. 0,5 m A kézbesítés hatálya: 1x autóülés védője az autó ülés burkolata előtt GYIK: A Glebenge Autositz minden autóüléshez illeszkedik? Igen, a bél burkolatunk általánosan megtervezett, és a legtöbb autóüléshez be kell illeszkednie. Hosszú, kb. 1m (fejtámla nélkül) és szélessége kb. 0,5 m. mosható -e a mosógépben lévő autó ülés fedele? Igen, az autó ülés fedelét a mosógépben 40 ° C hőmérsékleten lehet mosni. Ez különösen megkönnyíti a takarítást és az ápolást. Milyen anyag áll az autóülés borítójából, és milyen előnyökkel jár ez az ajánlat? Az autó ülés fedele 100% poliészterből áll. Ez az anyag különösen ellenáll a szennyeződésnek és a kopásnak, ami jelentősen növeli az autóülések élettartamát. Milyen színű a védőborítás? Autóülés fedele vonzó zöld színű. Ez a szín friss és élénk hangot ad az autójának.

15 523 Ft*
db.