Covalliero Ólomkötél hw 2023 fekete Karabinerhorog egy pillantásra:


  • Extra vastag és könnyen fogható: ideális mindennapi használatra
  • Opcionálisan pánikhoroggal vagy karabinerhoroggal
  • Hossz: 200 cm
  • Szín: fekete

Covalliero Ólomkötél hw 2023 fekete

A Covalliero oszi-téli kollekciójában nem csak az exkluzív Covalliero felkötot, hanem a hozzá illo, minoségben és eleganciában páratlanul szép pórázkötelet is megtalálja.

Az ólomkötél különösen vastag és tapadósígy tökéletesen alkalmas a ló mindennapi kezelésére. Jól fekszik a kézben, és minden helyzetben biztos tartást biztosít.

A Covalliero pórázkötél opcionálisan biztonságos pánikhoroggal is rendelheto Pánikhorog vagy klasszikus Karabinerhorog on. Ez lehetové teszi, hogy az Ön igényeinek leginkább megfelelo ólomkötelet válassza. A 200 cm hosszúsággal a pórázkötél lehetové teszi, hogy kényelmesen vezesse lovát, miközben mindig teljes kontroll alatt tarthatja.

áttekintés:

  • Extra vastag és tapadós: Ideális a mindennapi kezeléshez
  • Opcionálisan pánikhoroggal vagy karabinerhoroggal
  • Tökéletes 200 cm hosszúság
  • Szín: fekete

Modellek:

  • Karabinerhorog
  • Pánikhorog

Szállítási terjedelem:

1x Covalliero Ólomkötél hw 2023 fekete

Gyártó "Covalliero"

Covalliero lovaglónadrág, lovagló sisak és nyeregalátét olcsón

A Covalliero lovas márka kiváló minőségű, kipróbált és divatos lovascikkeket kínál ló és lovas számára, és kiváló ár-érték arányával nyűgöz Le. Minden, amire lónak és lovasnak szüksége van, megtalálható itt a Covalliero Online Shopban.

Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Covalliero Halter hw 2023 fekete
Covalliero Halter 2023 osz / tél, fekete A Covalliero új oszi/téli kollekciója egy exkluzív Covalliero haltert mutat be fekete színben. Ez a kantár a legmagasabb kényelmet, stílusos kialakítást és funkcionalitást kínál lovának. A felköto strapabíró heveder anyagból készült, amely borított fényuzo bársony bársony. Ez kellemes tapintást kölcsönöz a felkötonek, és maximális kényelmet biztosít lovad számára. A tömör Fémes megjelenésu szerelvények további luxusérzetet adnak. A 2023-as oszi-téli kollekció Covalliero felkötojét kiváló minoségu anyagok és precíz kidolgozás jellemzi. Az orrszíj és a nyakpánt két pozícióban állíthatóhogy tökéletes illeszkedést érhessen el. A felköto egy karabinerrel is könnyen nyitható és zárható. Stabil fémszemek megakadályozzák a csat kihúzódását a biztonság növelése érdekében. áttekintés: Stílusos elegancia és funkcionalitás a ló számára Kiváló minoségu hevederanyag bársonyos burokkal Állítható orr- és nyakpánt tüskés csattal Gyors nyitás és zárás karabinerrel Elegáns, masszív, fémes megjelenésu szerelvények A fémszemek megakadályozzák a csatok kiszakadását Szín: fekete Méretek: P / Pony COB / Telivér Teljes / Melegvéru Szállítási terjedelem: 1x Covalliero halter hw 2023, fekete

9 763 Ft*
Covalliero polár takaró FW 2023 fekete
Covalliero gyapjútakaró / izzadságtakaró 2023. ősz / tél feketeEz a szuperkönnyű gyapjú és izzadságtakaró úgy lett kialakítva, hogy segítse a lovat az edzés utáni izzadságban /strong>. A lóizzadt takaró elvezeti az izzadságot a testtől, és segít a lovat megszáradni.A bolyhos puha teddy polár gallér nemcsak kényelmes érzést biztosít, hanem elegáns megjelenést is kölcsönöz neki. Fokozat. A praktikus mellcsattal és farokpánttal a takaró biztonságosan a helyén marad, csúszás nélkül. Az állítható és eltávolítható keresztpántok egyéni illeszkedést tesznek lehetővé, így lova szabadon mozoghat.A Covalliero FW 2023 gyapjútakaró 30°C-on mosógépben mosható erős >>, ami nagyon megkönnyíti az ápolást. Légáteresztő tulajdonságainak köszönhetően lova nem melegszik túl, ha a takarót használja szállításra, még hosszabb szállítási idők esetén sem.Áttekintés:Szuperkönnyű gyapjú és izzadságtakaró lovaknak bolyhos teddy gyapjúgallér a kényelemért és stílusért Gyors nedvességfelvétel a gyors izzadásért Mellkascsattal és farokpánttal a biztos illeszkedésért Állítható és eltávolítható keresztpántok az egyedi illeszkedés érdekébenGépben mosható 30°C-on az egyszerű gondozás érdekében Légáteresztő Méretek:< /h3>< li>Háthossz cm-ben: 125, 135, 145, 155, 165Szállítási terjedelem:1x Covalliero gyapjútakaró / izzadt takaró ősz / tél 2023 fekete

23 437 Ft*