Delight® Equisal DarmoFin gyógynövény nyalókő 3kg egy pillantásra:


Delizia Herbal -Lick Stone Equial Darmofin 3kg - Természetes támogatás az egészséges emésztéshez

A delizia gyógynövényes kulináris kő egyenlő darmofin speciális gyógynövényekkel dúsítva, amelyek támogatják a bélmilió természetes erősítését. A só- és nyomelemekkel együtt a keserű anyagokkal és tanninokkal teli gazdag, aromás gyógynövények támogatják az általános jólétet és az anyagcserét.

A Delizia Herbal Vising Stone hozzájárul az egészséges táplálkozáshoz, speciális gyógynövénykeverékével, és csökkentheti a kémiai diszkrimációk gyakoriságát. Megakadályozhatja a hiányossági tüneteket és javíthatja az általános egészségi állapotot. Ez kompatibilis és nem képviseli a doppingot.

A Delizia Herbal-Lickstein értékes tengeri sót és speciális gyógynövényeket tartalmaz. Ezek a vadon élő gyógynövények olyan környezetet teremtenek a bélben, amely a férgek számára kényelmetlen. Dióleveleket, páfrányt, cickát, koriandert, vad fokhagymát, pitypang gyökerét tartalmaz, és így tökéletes társsá válik minden lótulajdonos számára.

Áttekintés:

  • Támogatja a bél környezetének természetes erősítését
  • speciális gyógynövénykeveréket tartalmaz
  • Csökkentheti a kémiai disztribúciókat
  • Támogatja az egészségügyi állapotot
  • Értékes tengeri sót és speciális gyógynövényeket tartalmaz

Műszaki adatok:

  • Súly: 3 kg
  • További összetevők: só, aromás gyógynövények, diólevelek, páfrány, cicka, koriander, vad fokhagyma, pitypang gyökér

A kézbesítés hatálya:

1x Delizia Herbal Lick Stone Equial Darmofin 3kg

GYIK

Mit lehet a Delizia Herbal-Lickstein egyenlő bélventilátor 3kg?
A Delizia Herbal Leckstein támogatja a bélmilió természetes erősítését, és egy speciális gyógynövénykeveréket tartalmaz, amely támogatja az egészségi állapotot és az anyagcserét.

Kinek a Delizia Herbal-Lickstein egyenlő darmofin 3kg? A Delizia Herbal Lick Stone különösen alkalmas azoknak a lovas tulajdonosoknak, akik természetes és egészséges módon akarják állataikat biztosítani.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.