Covalliero tisztítótáska Milano navy/camel egy pillantásra:


Tisztító táska Milano Navy/Camel - Esztétika és praktikus az Ön gondozási igényeihez

A gipszzsák milano haditengerészet/teve nagy minőségű megjelenésű gondozó táska, sok külső alany és rengeteg tárolóhely található. Elegendő helyet kínál az ápolási cikkekhez, és ezért nélkülözhetetlen társ az állatok gondozásához.

Ez a gipszzseb robusztus anyagból készül, amely elutasítja a szennyeződést és könnyen tisztítható. Kihúzható vállpántja van, vállpárnákkal a kényelmes szállításhoz. A 360 ° CIP -nyitással könnyű kitölteni.

A tisztítózsák Milano Navy/Camel stabil padlóval és eltávolítható belső elválasztóval rendelkezik. Van egy oldalsó táska, cipzárral, további tárolóhelyhez és vállpántokhoz fogantyúval. Tartalom nélkül ideális azoknak az állatkertészeknek, akik elegáns és funkcionális táskát keresnek gondozó edényeik számára.

Áttekintés:

  • Kiváló minőségű gipszzsák sok rekeszekkel
  • Robusztus, piszok -repellens és könnyen tisztítható anyag
  • Kivehető vállszíj vállpaddal
  • 360 ° cipzár kinyitása az egyszerű töltelékhez
  • Stabil padló és eltávolítható belső elválasztó

Műszaki adatok:

  • Anyag: robusztus, szennyeződés -repedésű anyag
  • Szín: Navy/teve
  • Méretek: 46 x 20,5 x 26 cm

A kézbesítés hatálya:

1x tisztító táska milano haditengerészet/teve (tartalom nélkül)

GYIK

Mit lehet a Milano Navy/Camel tisztító táska?
A Milano Navy/Camel tisztító táska sok tárolóhelyet kínál az ápolási eszközök számára, sok rekeszének és a nagy belső tereknek köszönhetően. Robusztus, szennyeződéses anyagból készül, és 360 ° -os cipzáras nyílással rendelkezik a könnyű kitöltéshez.

Kinek a Milano Haditengerészet/Camel tisztító táska különösen megfelelő?
A Milano Navy/Camel tisztító táska különösen alkalmas az állatkertészek számára, akik elegáns és funkcionális táskát keresnek gondozó edényeik számára.

Gyártó "Covalliero"

Covalliero lovaglónadrág, lovagló sisak és nyeregalátét olcsón

A Covalliero lovas márka kiváló minőségű, kipróbált és divatos lovascikkeket kínál ló és lovas számára, és kiváló ár-érték arányával nyűgöz Le. Minden, amire lónak és lovasnak szüksége van, megtalálható itt a Covalliero Online Shopban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.