MagicBrush ló sampon búzafehérjével 1 liter egy pillantásra:


gondozó sampon búzafehérjékkel 1 liter - gyengéd tisztításhoz és élénk fényességhez

A gondozási sampon búzafehérjékkel egy gyengéd sampon a lovak számára, amely nagy minőségű összetevőket tartalmaz a sörény, a farok és a szőrme tisztításához és karbantartásához. Olyan búzafehérjéket tartalmaz, amelyek biztosítják a selymes ragyogást, a könnyű kombinációt és az egészséges, ép bőrét.

A bőrt fontos tápanyagokkal szállítják, rugalmasan és ellenállóak maradnak. A szőr rendszeres használat révén megtartja szerkezetét és természetes ragyogását. A ápolási sampon búzfehérjével lehetővé teszi a mély és szelíd tisztítást egy puha és ragyogó szőrme számára.

Különleges nedvességtartóval (D-Pantenol komplex) a Care sampon védi a búzafehérjével szőrme és a bőr kiszáradásától. Bőrbarát megfogalmazása is van, még gyakori mosással is. Különösen alkalmas azoknak a lovas tulajdonosoknak, akik gyengéd és hatékony tisztítást keresnek lovaik számára.

Áttekintés:

  • gyengéd sampon, nagy minőségű összetevőkkel
  • Búzafehérjéket tartalmaz a selymes fényhez
  • Biztosítja a könnyű kombinációt és az egészséges bőrt
  • Védi a szőrme és a bőr kiszáradásától
  • Bőrbarát megfogalmazás még gyakori mosással is

Műszaki adatok:

  • Tartalom: 1 liter
  • További összetevők: búzafehérjék, D-Pantenol

A kézbesítés hatálya:

1x ápolási sampon búzafehérjékkel 1 liter

GYIK

Mit lehet a gondozási sampon búzafehérje 1 literrel?
A sampon óvatosan tisztítja és gondoskodik. Fontos tápanyagokkal ellátja a bőrt, selymes ragyogást hagy, és megóvja a szőrzetet és a bőrt a kiszáradástól.

Kinek az a gondozó sampon, amelynek búzafehérjékkel 1 liter van?
A sampon különösen alkalmas azoknak a lovas tulajdonosoknak, akik gyengéd és hatékony tisztítást keresnek lovaik számára.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.