MagicBrush WaterLily lábápoló egy pillantásra:


mágikus kefe hufauskratzer vízliliom - fenntartható pata külső karcolás integrált kefével

A mágikus kefe huf outskirat vízlily a fenntartható termelésből származik: a műanyag (PP) akár 60% -át újrahasznosítják. Ezenkívül akár 55% rizsrostot és szalmát is használnak. Ez teszi a pata kitörését környezetbarát választássá.

Környezetbarát tulajdonságain kívül a Magic Brush Huf Outshirter Water Lily gyakorlati előnyöket is kínál. Fémkaparóval és tisztítókefével van felszerelve, így lehetővé teszi a patak hatékony és alapos tisztítását.

A mágikus kefe Hufauskratzer vízliliom különösen alkalmas a környezettudatos lovas tulajdonosok és a lovas rajongók számára, akik nemcsak a hatékony gondozást értékelik, hanem a fenntartható termékválaszték kiválasztásához is.

Áttekintés:

  • Legfeljebb 60% -os újrahasznosított műanyagból készül,
  • Ezenkívül legfeljebb 55% rizsrost és szalma
  • fémkaparóval és tisztítókefével

Műszaki adatok:

  • Anyag: Recyceler Plastic (PP), rizsrostok, szalma
  • Hossz: 3 cm

A kézbesítés hatálya:

1x mágikus kefe huf vázlatos vízliliom

GYIK

melyik funkció teljesíti a mágikus kefét a hufauskratz vízliliom?
A pata külső kaparóit a patak hatékony és alapos tisztításához használják. Fémkaparóval és kefével van felszerelve, és fenntartható anyagból készül.

Kinek a mágikus kefe Huf Outskirter vízliliom különösen alkalmas?
A pata körvonala különösen alkalmas a környezettudatos lovas tulajdonosok és lovas rajongók számára, akik nemcsak nagy jelentőséggel bírnak a hatékony gondozásban, hanem a fenntartható termékválasztásnak is.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.