MagicBrush szőrfényező spray ManeCare ArabicNights 500 ml egy pillantásra:


Manecare prémium arab éjszakák fallglanzspray 500 ml - luxus szőrme gondozás a lóhoz

Elrontja a lóját a Manecare Premium Edition luxusával ! A jól ismert Manecare prémes fényes spray új, nagy minőségű tulajdonságokkal rendelkező utódjait mutatja be: a ragyogás, illatjegyek, gondozás és hatékonyság rendkívüli kombinációja.

A prémes fényes spray -k rendkívüli illatkeverékeket kínálnak, a maximális hatékonysággal kombinálva rövid és hosszú szőrme. Megvédik a szőrmeket, és különösen a hosszú szőrmé válnak. A spray -k nem ragaszkodnak, és lélegzetelállító ragyogást hagynak. Ezen felül megvédik a bőrt és a szőrét az UV sugárzási károsodástól.

A arab éjszakák variáns puha és selymes prémessé teszi a speciális alapvető fehérjéket. Ezek a szőrmás spray -k különösen alkalmasak azoknak a lovas tulajdonosoknak és lovas rajongóknak, akik nagy minőségű és hatékony gondozást keresnek a ló szőrének.

Áttekintés:

  • extravagáns illatkeverékek maximális hatékonysággal
  • Védi a szőrmét, és a hosszú szőrét különösen kombinálja
  • UV védelem a bőr és a szőrme problémák megelőzése érdekében
  • Arab éjszakák: a szőrméből és selymesnek

Műszaki adatok:

  • Kapacitás: 500 ml

A kézbesítés hatálya:

1x Manecare prémium arab éjszakák fallglanzspray 500 ml

GYIK

Melyik funkció teljesíti a Manecare prémium arab éjszakákat, a szőrös fényes spray 500 ml?
A prémes fényes spray -t a ló szőrme fenntartására használják. Védi a prémet, különösen a hosszú szőrméből fakad, nem ragaszkodik, és lélegzetelállító ragyogást hagy. Ezen felül UV -védelmet nyújt.

Kinek a Manecare prémium arab éjszakák Fellglanzspray 500 ml speciális?
A prémes fényes spray különösen alkalmas azoknak a lovas tulajdonosoknak és a lovas rajongóknak, akik nagy minőségű és hatékony gondozást keresnek a ló szőrének.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.