Cit TaonX Booster lólégy elleni védőspray 500 ml egy pillantásra:


Fékvédő spray -t Taon -x Booster 500 ml -Hosszú -Hosszú védelem a repülő kártevők ellen

A fékvédő spray-t a Taon-X Booster nagy dózisú védelmet nyújt a fékek, szúnyogok és más ízeltlábúak ellen. Innovatív spray -technológiája lehetővé teszi egy rendkívül hatékony alkalmazást, amely minden pozícióban hatékonyan működik. Különleges megfogalmazásának köszönhetően a hatóanyag -icaridin sok órán keresztül fenntartja annak hatékonyságát, még a leginkább káros körülmények között is. A Taon-X Booster fékvédő spray-je ténylegesen 12 órán keresztül távol tartja a repülő kártevőket, és így tartós védelmet nyújt.

A fékvédő spray-t a Taon-X Booster különösen alkalmas a lovasok, a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai és mindenki számára, akinek megbízható és tartós védekezésére van szüksége a repülő kártevők ellen.

Áttekintés:

  • Magas bírságú védelem a fékek, a szúnyogok és más ízeltlábúak ellen
  • Innovatív spray -rendszer a hatékony alkalmazáshoz, szintén a feje felett
  • A hatóanyagú ikaridin hosszú, 12 órás védelmet nyújt

Műszaki adatok:

  • Aktív összetevő: icaridin
  • Kapacitás: 500 ml

A kézbesítés hatálya:

1x fékvédő permetezés Taon-X Booster 500 ml

GYIK

Melyik funkció teljesíti a fékvédő spray-t a Taon-X Booster 500 ml?
A fékvédő spray a fékek, a szúnyogok és más repülő kártevők elleni védelemként szolgál. A hatóanyag -icaridinnek köszönhetően hosszú, akár 12 órán át hosszú, védelmet nyújt.

Kinek a fékvédő spray-je a Taon-X Booster 500 ml-nek különösen alkalmas?
A fékvédő spray különösen alkalmas a lovasok, a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai és mindenki számára, akinek megbízható és hosszú, hosszú távú védekezésre van szüksége a repülõ kártevõk ellen.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.