Aubiose trágyavilla fém nyéllel és D-nyéllel egy pillantásra:


Festés villa műanyag eredeti aubiózisból, szárral - stabilitás és hatékonyság stabil tisztításban

A műanyagból készült, műanyag eredeti aubiose festővilla egy bevált márkás termék, amely a stabil tisztítás rendkívüli stabilitásáról és hatékonyságáról ismert. Kiváló minőségű műanyagból készült, ezt a trágyavillát a tartósság és a kiváló teljesítmény jellemzi.

A trágyavilla megnövelte a fogakat az oldalán, ami lehetővé teszi a stabil hulladék hatékony felszívódását és eltávolítását. 40 cm hosszúságú és 30 cm szélességű villa kompakt és könnyen használható.

A ló villája műanyag eredeti aubiózisból készült, a szárral különösen alkalmas a lótulajdonosok, a stabil személyzet és mindenki számára, aki hosszú és hatékony szerszámot keres a stabil tisztításhoz.

Áttekintés:

  • Bizonyított márkás termék
  • Kiváló minőségű műanyagból készül,
  • oldalirányban megnövekedett fogak a hatékony tisztításhoz

Műszaki adatok:

  • Anyag: nagy minőségű műanyag
  • Szín: fekete
  • Hossz: 40 cm
  • Szélesség: 30 cm

A kézbesítés hatálya:

1x ló által készített villa műanyag eredeti aubiosisból, szárral

GYIK

Melyik funkció teljesíti a ló villáját műanyag eredeti aubiosisból, szárral?
A ló villáját hatékony stabil tisztításhoz használják. Magas minőségű műanyag anyaguk és az oldalsó fogak megnövelték a stabil hulladék hatékony felszívódását és eltávolítását.

Kinek a ló villája műanyag eredeti aubiosisból készül, különösen a szárral?
A trágyavilla különösen alkalmas a lótulajdonosok, a stabil személyzet és mindenki számára, aki hosszú, hosszú és hatékony szerszámot keres a stabil tisztításhoz.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.