EcoFork trágyavilla fém nyéllel és D-nyéllel egy pillantásra:


Dung Fork Ecofofof, fekete, szárral - hatékony és könnyű tisztítás érdekében

A Dung Fork EcoFoRk a STEM -rel ideális megoldás a hatékony tisztítási munkához. Az újonnan megtervezett formával és formatervezéssel a Mistboy lapátunk jelentősen megtisztítást végez. Szinte törhetetlen anyagból készült, ez a trágyavilla robusztusságot és tartósságot kínál.

Az EcoFofof-nak 16 ultra-elasztikus foga van, amelyeket a hátsó részben megerősítenek, hogy megkönnyítsék a hatékony tisztítást. Könnyű és robusztus fémfogantyúval, valamint egy csúszás nélküli D-fogantyúval felszerelt, ez a trágyavilla könnyen használható és kényelmesen használható.

A Dung Fork EcofoFork a STEM -rel különösen alkalmas a mezőgazdasági termelők, stabil munkavállalók és mindenki számára, aki megbízható eszközt keres a hatékony stabil tisztításhoz.

Áttekintés:

  • formában és formatervezésben átalakítva
  • Szinte törhetetlen anyagból készül,
  • 16 ultra-elasztikus és megerősített fogak
  • Robusztus és világosfém fogantyú

Műszaki adatok:

  • Anyag: Kiváló minőségű műanyag és fém
  • Hossz: 38 cm
  • Szélesség: 30 cm
  • Tine szám: 16

A kézbesítés hatálya:

1x Dung Fork Ecofofof, fekete, szárral

GYIK

melyik funkció teljesíti a trágyavilla -ecofofof, fekete, szárral?
A Dung Fork EcofoFork -et a STEM -rel használják a hatékony stabil tisztításhoz. Egyesíti a robusztusságot és a tartósságot az egyszerű kezeléssel, a fény és a robusztus fémfogantyú és a nem csúszás nélküli D-fogantyúnak köszönhetően.

Kinek a trágyavilla ecofof, fekete, főleg a szárral?
A trágyavilla különösen alkalmas a mezőgazdasági termelők, stabil munkavállalók és mindenki számára, aki megbízható eszközt keres a hatékony stabil tisztításhoz.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.