Címkekártyák vödörfedelekhez 12x6cm (20 db) egy pillantásra:


Kártyák címkézése a vödör burkolatához, 12x6cm (20 darab) - biztosítsa a megrendelést és az áttekintést

címkézési kártyáink a vödör borításához tökéletes megoldás a rendelés és az áttekintés biztosítása érdekében, amikor a különféle anyagokat vödörben tárolják. A 12x6 cm -es méreteivel tökéletesen illeszkednek a vödör burkolatain, és segítenek a tartalom egy pillanat alatt felismerni.

Mindegyik készlet 20 kártyaből áll, így hatékonyan címkézhet több vödröt. A tiszta betűkkel értékes időt takaríthat meg a keresés során, és hatékonyabban működhet.

A címkézési kártyák különösen alkalmasak kézművesek, gondnokok és mindenki számára, aki a vödrökben lévő anyagok tárolásához kapcsolódik mindennapi vagy magánéletében.

Áttekintés:

  • Gyakorlati címkézési kártyák
  • Méretek: 12x6 cm
  • Tartalom: 20 darab

Műszaki adatok:

  • Anyag: Papír
  • Méretek: 12 x 6 cm
  • Szám: 20 darab

A kézbesítés hatálya:

1x Set Címkártyák a vödör burkolatához, 12x6cm (20 darab)

GYIK

Milyen függvényt végez a vödör címkézési kártyái?
A címkézési kártyák ott vannak, hogy egyértelműen címkézzék a használt vödröket, és így jobb áttekintést biztosítsanak.

Kinek a vödörfedelek címkézési kártyái különösen megfelelőek?
A kártyák különösen alkalmasak kézművesek, gondnokok és mindenki számára, aki a vödörben lévő anyagok tárolásához kapcsolódik szakmai vagy magánéletükben.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.