3 karos takaróállvány egy pillantásra:


elforgatható mennyezet tartó 3 karral, fekete - stabil tárhely akár 3 ló takaró számára

A elforgatható mennyezeti tartó 3 fegyverrel stabil és hatékony megoldást kínál legfeljebb három ló takaró tárolására. A forgófunkcióval ez a mennyezeti tartó tökéletesen szervezett tárolási hely, és megkönnyíti a mennyezet letöltését és eltávolítását.

A kis kar mérete körülbelül 86 x 63 cm, a nagy kar pedig körülbelül 70 x 95 cm, ami elegendő helyet kínál a különböző méretű és típusú mennyezethez. A robusztus fémcső -építés porbevonattal biztosítja a tartósságot és a tartósságot.

A 3 karral rendelkező forgó mennyezeti tartó különösen alkalmas a lovas tulajdonosok és a stabil operátorok számára, akik biztonságosan és szervezettnek akarják tartani a ló mennyezetét.

Áttekintés:

  • Stabil és elforgatható akár 3 ló takaró számára
  • A karok méretei, amelyek különböző mennyezeti méretekre alkalmassá válnak,
  • Robusztus fémcsövek építése porbevonattal

Műszaki adatok:

  • Anyag: Robusztus fémcsövek porbevonattal
  • Méretek Kis kar: kb. 86 x 63 cm
  • Méretek nagy kar: kb. 70 x 95 cm

A kézbesítés hatálya:

1x forgó mennyezet tartó 3 szegény

GYIK

Melyik funkció teljesíti a forgó mennyezet tartóját 3 karral?
A 3 karral ellátott forgó mennyezeti tartó stabil és hatékony megoldást kínál legfeljebb három ló takaró tárolására. Megfordítható, hogy megkönnyítse a mennyezet lógását és eltávolítását.

Kinek van a forgó mennyezet tartója 3 karral, különösen megfelelő?
A mennyezeti tartó különösen alkalmas a lovas tulajdonosok és a stabil operátorok számára, akik biztonságosan és szervezetten akarják tartani a ló takaróikat.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.