Delight® Hatszögletű nyalókő tartó Ø 13 cm egy pillantásra:


Leckstein Holder Delizia 6 -Corner, átmérő 13 cm - univerzális függő tartó a szivárgáshoz

A lecksteinhalter Delizia egy univerzális függő tartó a szivárgáshoz, és sok szabadidős anyaghoz alkalmas. Ez a termék gyakorlati és biztonságos módszert kínál a szivárgókövek készenlétére a kedvtelésből tartott állatokra.

hatszögletű alakja van, és zöld színű. A 13 cm átmérőjével elegendő helyet kínál a szokásos szivárgáshoz. A nyalogató kő tartó robusztus és tartós, és függő kötéllel és karabinerrel szállítják.

A Lickstein Holder Delizia különösen alkalmas az állattulajdonosok számára, akik biztonságos és könnyű lehetőséget keresnek a nyalogató kövek tárolására és bemutatására.

Áttekintés:

  • Univerzális függő tartó a szivárgáshoz
  • hatszögletű forma, zöld szín, átmérő 13 cm
  • Ideális azoknak az állattulajdonosoknak, akik biztonságos tárolást keresnek a szivárgáshoz

Műszaki adatok:

  • Forma: hatszögletű
  • Átmérő: 13 cm
  • Szín: zöld

A kézbesítés hatálya:

1x szivárgási kő tartó Delizia 6 sarok, átmérő 13 cm (beleértve 2 rögzítő lemezt, 1 összekötő csavarot, 1 kukoricát karabinerrel)

GYIK

Milyen funkciót végez a Leckstein Holder Delizia?
A Lecksteinhalter Delizia egy univerzális függő tartó a kövek nyalásához, és praktikus és biztonságos módszert kínál a kövek nyalására a háziállat számára.

Kinek a Lickstein Holder Delizia különösen alkalmas?
A Delizia szivárgási kő tartója különösen alkalmas a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai számára, akik biztonságos és könnyű felhasználási lehetőséget keresnek a nyaláskövek tárolására és bemutatására.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.