Cit rovarriasztó spray MuscaBlock 1000 ml egy pillantásra:


Muscablock 1000 ml rovarvédelmi spray - Hatékony védelem a repülés és a rovarok ellen

muscablock rovarvédelmi spray az első védelmi vonal a legyek és a rovarok ellen. Ez a termék hatékony védelmet nyújt, és kellemes illatokkal jól tolerálható.

A speciális tulajdonságai és előnyei jellemzik. Különleges képletének köszönhetően a hatóanyag több órán keresztül továbbra is hatékony. A hatóanyag citriodiol, piretrin + piretroidok akár 6 órán keresztül is hatékonyak.

A muscablock rovarvédő spray különösen alkalmas azok számára, akik hatékony és hosszú, hosszú távú védelmet keresnek legyek és rovarok ellen.

Áttekintés:

  • Hatékony védelem legyek és rovarok ellen
  • Kellemes illatokkal jól tolerálható
  • Ideális azoknak az embereknek, akik hatékony és hosszú távú védelmet keresnek

Műszaki adatok:

  • Tartalom: 1000 ml
  • Aktív összetevő: citriodiol, piretrin + piretroid
  • Hatékonyság: legfeljebb 6 óra

A kézbesítés hatálya:

1x muscablock 1000 ml rovarvédelmi spray

GYIK

Melyik funkció teljesíti a muscablock rovarvédelmi spray -t?
A Muscablock rovarvédelmi spray hatékony védelmet nyújt a legyek és a rovarok ellen. Különleges képletének köszönhetően a hatóanyag több órán keresztül továbbra is hatékony.

Kinek a muscablock rovarvédelmi spray -je különösen alkalmas?
A Muscablock rovarvédő spray különösen alkalmas azok számára, akik hatékony és hosszú, hosszú távú védelmet keresnek legyek és rovarok ellen.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.