Pharmakas patazsír 1 L egy pillantásra:


Pharmakas Hoof Fat Daily Care 1 L - Your daily hoof care solution

The Pharmakas Hoof Fat Daily Care is an indispensable companion for daily horse care, specially developed to maintain optimal hoof quality. It not only provides your horse with protection against external influences such as moisture, dryness and dirt, but also cares for the hoof horn and the coronary band. Ideal for the permanent maintenance of healthy hooves.

It is particularly noteworthy that the Pharmakas Hoof Fat Daily Care is suitable for all types of hooves. It is a versatile product that helps with both dry and wet or dirty hooves. Whether your horse does hard work or is a relaxed leisure horse, this hoof fat is the right choice for all horses.

Made from carefully selected materials, Pharmakas Hoof Fat guarantees the best quality and safety you want for your horse.

Overview:

  • Daily basic care for good hoof quality
  • Protection against moisture, dryness and dirt
  • Suitable for all types of hooves
  • Ideal for permanent health maintenance
  • Best quality and safety

Technical Data:

  • Content: 1 liter
  • Application: Hoof horn and coronary band

Scope of Delivery:

1x Pharmakas Hoof Fat 1 L

FAQ

Can Pharmakas Hoof Fat also be applied to dry hooves?
Yes, the hoof fat is suitable for both dry and wet or dirty hooves.

How often should the Pharmakas Hoof Fat be used?
For optimal results, we recommend using the hoof fat daily.

Gyártó "Pharmakas"

PHARMAKAS HORSE fitform

A PHARMAKA GmbH & Co. KG cég már jól ismert a lovas és lovassport körökben a HORSE-fitform®, márka széles Termékválasztékával. A PHARMAKA több mint 45 éve foglalkozik holisztikus és kiváló minőségű termékek fejlesztésével és gyártásával a lótáplálás (táplálékkiegészítés), a lóápolás és a lovas kiegészítők (bőráruk, textíliák Stb.) Területén.

A kiegyensúlyozott, modern lóéletmód megteremtése volt és van a cég minden termékfejlesztésének célja, már jóval azelőtt, hogy ez a kifejezés bekerült volna a német Lóiparba.

A termékpaletta az ápolószerektől kezdve a pataápoláson és a bőrápoláson át a csemegékig, táplálékkiegészítőkig, sőt még a kutyák ápolásáig Terjed.

  • Az intenzív termékcsalád teljesen ADMR-mentes, és mindent kiirt, ami legyet és csípést okoz!
  • A HORSE fitform pataápolási termékek változatos választéka - mert ha nincs egészséges pata, nincs egészséges ló - lehetővé teszi, hogy Ön sokféle pataápoló termék közül Választhasson.
  • Nem csak a lónak, hanem a felszerelésének is szüksége van ápolásra, és ez a legjobban a megfelelő és a ruházat és takaró körüli ápolással érhető El.
  • vitaminokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben, aminosavakban, gyümölcsökben és más természetes összetevőkben gazdag, állati eredetű összetevőktől és GMO-któl mentes - több LEKKER egy finomságban nem Lehetséges.
  • A termékcsalád alapja a természetes marokkói argánöolaj - a világ legértékesebb öolaja. Átfogó, kíméletes védelem kutyája bőrének és Szőrének.

Amint láthatja, a PHARMAKA különös hangsúlyt fektet arra, hogy minden termékünkben kizárólag természetes összetevők Találhatók.

APHARMAKA feladatának tekinti, hogy olyan termékeket kínáljon, amelyek tökéletes ellátást jelentenek a szabadidős és sporttárs és barát ló Számára.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.