4 számjegyű versenyszámok (pár) egy pillantásra:


Versenyszámok 4 -IDIGIT, Párokban - Gyakorlati és egyértelműen olvasható címkézés a versenyhez

A bajnokság száma 4 Job a versenyek résztvevőinek egyértelmű és olvasható címkézésére szolgál. Nélkülözhetetlen eszközök az események szervezésének és megvalósításának megkönnyítésére.

A versenyszámok speciális ingatlanokkal és előnyökkel rendelkeznek. Lágy műanyagból készülnek, ami rugalmas és mégis robusztus. A fekete számozású fehér színe biztosítja a maximális láthatóságot és az olvashatóságot, távolról is.

A négyjegyű, párosítási versenyek száma különösen alkalmas a szervezők és a sportversenyek résztvevői számára, amelyek hatékony és jól látható azonosítást igényelnek.

Áttekintés:

  • A versenyek hatékony címkézése
  • Puha, robusztus műanyagból készül,
  • Ideális a szervezők és a sportversenyek résztvevői számára

Műszaki adatok:

  • Anyag: Puha műanyag
  • Szín: Fehér/fekete
  • Szám: 2 darab

A kézbesítés hatálya:

1 pár versenyszám, 4 számjegy

GYIK

Milyen függvényt végez a négyjegyű, pár versenyszám?
A négyjegyű versenyszám a versenyek résztvevőinek egyértelmű és olvasható címkézését szolgálja.

Kinek a négyjegyű, pár versenyszáma különösen megfelelő?
A négyjegyű, pár versenyszám különösen alkalmas a szervezők és a sportversenyek résztvevői számára, amelyek hatékony és jól látható címkézést igényelnek.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.