Jumbo szerszámosláda egy pillantásra:


gipszdoboz jumbo, kék/fekete - praktikus és robusztus tároló lógondozási eszközökhöz

A gipszdoboz Jumbo kék/fekete sokoldalú és robusztus tárolási megoldás minden lógondozási eszköz számára. Ezzel a tisztítódobozban tárolhatja az összes gondozási eszközt, beleértve a különböző magasságú palackokat is.

A Jumbo gipszoboz számos speciális tulajdonságot és előnyt kínál. Stabil műanyagból készül, és egyszerűen használja a bezáró készüléket, amely a tartalom hatékony védelmét kínálja. Kis alkatrészekhez és kefékhez, az ostorok rögzítésére szolgáló eszköz és a 120 kg -ig terjedő erősített fedőhasználathoz ez a tisztító doboz rendkívül funkcionális és tartós.

A Jumbo gipszoboz, a kék/fekete, különösen alkalmas a lovas tulajdonosok és ápolók számára, akiknek megbízható és jól szervezett tárolási megoldásra van szükségük gondozó eszközeikhez.

Áttekintés:

  • Sokoldalú és robusztus tárolási megoldás
  • Stabil műanyagból készül, könnyű -használatával, használja a bezárási eszközt
  • Ideális lótulajdonosok és ápolók számára

Műszaki adatok:

  • Anyag: műanyag
  • Szín: kék/fekete
  • Méretek: 52 x 32 x 31 cm

A kézbesítés hatálya:

1x gipszdoboz jumbo, kék/fekete, eltávolítható felhasználással

GYIK

Melyik funkció teljesíti a gipszobozt, a kék/fekete?
A Jumbo gipszdoboz, a kék/fekete, sokoldalú és robusztus tárolási megoldásként szolgál minden lógondozási eszköz számára. Az összes gondozó edényét, beleértve a különböző magasságú palackokat is, szépen és biztonságosan megtarthatja.

Kinek a gipszdoboz jumbo, kék/fekete, főleg?
A Jumbo gipszdoboz, a Blue/Black, különösen alkalmas a lovas tulajdonosok és ápolók számára, akiknek megbízható és jól szervezett tárolási megoldásra van szükségük gondozásukhoz.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.