Sörényfésű alumínium nyéllel egy pillantásra:


Mane gerinc szárral - a sörény pontos és egyszerű karbantartása

A sörény fésű a STEM -mel lehetővé teszi a lovak manee -ját pontosan és egyszerű fésűt és karbantartást. Tervezése elősegíti a hatékony gondozást azáltal, hogy lehetővé teszi a szőrme alapos és egyidejűleg történő növelését a felhasználó számára.

Ez a Mane fésű számos egyedi tulajdonságot és előnyt kínál. Alumíniumból áll, egy robusztus anyagból, amely egyszerre könnyű. Ez biztosítja a tartósságot és az egyszerű kezelést.

A sörényhordó a szárral különösen alkalmas azoknak a lovas tulajdonosoknak és ápolóknak, akiknek hatékony eszközre van szükségük az ápoláshoz.

Áttekintés:

  • Pontos és könnyű fésülés és karbantartás
  • Robusztus, könnyű alumíniumból készül,
  • Ideális lótulajdonosok és ápolók számára

Műszaki adatok:

  • Anyag: alumínium
  • Hossz: 20 cm

A kézbesítés hatálya:

1x Mane gerinc szárral

GYIK

Milyen funkciót teljesít a sörény?
A szárral ellátott Mane gerinc lehetővé teszi a lovak sörényének pontos és egyszerű fésülését és karbantartását. Elősegíti a hatékony gondozást azáltal, hogy lehetővé teszi a szőrme alapos behatolását és egyidejűleg növelését a felhasználó irányításához és kényelméhez.

Kinek a sörényfésű különösen alkalmas?
A Mane fésű különösen alkalmas azoknak a lótulajdonosoknak és ápolóknak, akiknek hatékony eszközre van szükségük a szőrme gondozásához.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.