Műanyag ápolókesztyű, piros egy pillantásra:


műanyag kesztyű műanyagból, piros - hatékony tisztításhoz és masszázshoz

A műanyag kesztyű műanyagból, piros elsősorban a ló szőrme hatékony tisztításához és karbantartásához szolgál. Hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és a laza hajat, és hozzájárul a ló szőrének tiszta és egészséges állapotában.

Ez a tisztító kesztyű számos egyedi tulajdonságot és előnyt kínál. Van egy oldalsó gombjaival és egy kemény sörtékkel ellátott oldalával, ami ideális mind a tisztításhoz, mind a masszázshoz. Robusztus műanyagból készült, tartós és könnyen tisztítható.

A műanyag kesztyű műanyagból, piros, különösen alkalmas a lovas tulajdonosok és ápolók számára, akik hatékony és gyakorlati eszközt keresnek a ló szőrének mindennapi gondozásához.

Áttekintés:

  • A ló szőrme hatékony tisztítása és karbantartása
  • oldal gombokkal és oldalsó sörtékkel a tisztításhoz és a masszázshoz
  • Robusztus műanyagból készül,
  • Ideális a napi lógondozáshoz

Műszaki adatok:

  • Anyag: műanyag
  • Méret: 17 x 13 cm

A kézbesítés hatálya:

1x műanyag kesztyű műanyagból, piros

GYIK

Melyik funkció teljesíti a műanyag kesztyűt műanyagból, piros?
A műanyag kesztyű műanyagból, pirosból készült, a ló szőrme hatékony tisztításához és karbantartásához. Hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és a laza hajat, és felhasználható a masszázshoz.

Kinek a műanyagból készült gipszcipő, főleg?
A műanyag, piros műanyag kesztyű különösen alkalmas a lovas tulajdonosok és ápolók számára, akik hatékony és praktikus eszközt keresnek a ló szőrének napi gondozására.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.