Gumibuborékos kantár egy pillantásra:


Gumi díszítő csatlakozók, fekete - Nyugtató gondozás a szőrmás változáson

A gumi mellbimbó hevederét, a fekete -ot fejlesztették ki, hogy megnyugtató masszázshatást kínáljon a szőrme gondozása során. Fő funkciója az, hogy hatékonyan távolítsa el a halott és a laza hajat a szőrme változásának szakaszában.

Ez a Striegel számos speciális tulajdonságot és előnyt kínál. Gumi NOP -kból áll, amelyek szelíd masszázst kínálnak, és ezáltal növelik a ló kútját. Ezenkívül a Striegelnek van egy integrált kézi övje, amely biztosítja a biztonságos és kényelmes kezelést.

A gumi, a fekete, fekete, különösen alkalmas a lovas tulajdonosok és ápolók számára, akik megbízható szerszámot keresnek a ló szőrének alapos gondozására a szőrmás szakaszban.

Áttekintés:

  • Nyugtató masszázs és hatékony tisztítás a szőrmás fázis alatt
  • Gumi nops szelíd masszázshoz
  • Integrált kézi öv a biztonságos kezeléshez
  • Ideális a ló szőrének alapos gondozásához

Műszaki adatok:

  • Anyag: Gumi
  • Méret: 11 cm

A kézbesítés hatálya:

1x gumi díszítő emelő, fekete

GYIK

Melyik funkció teljesíti a gumi mellbimbó -csatlakozó, fekete?
A Black gumi mellbimbó -csatlakozó nyugtató masszázshatást kínál, és hatékonyan segíti a halott és a laza haj eltávolítását a szőrmás szakaszban.

Kinek a gumi szíj, főleg fekete, főleg?
A fekete mellbimbó -heveder, a fekete, különösen alkalmas a lovas tulajdonosok és ápolók számára, akik megbízható szerszámot keresnek a ló szőrének alapos gondozására a szőrmás szakaszban.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.