Covalliero spirális kantár zselés markolattal egy pillantásra:


spirál heveder gélfogással - kényelmes és hatékony szőrme gondozás a ló számára

A spirális heveder gélfogással hasznos eszköz a ló szőrének finoman és hatékony fenntartásához. Fő funkciója a dolgok megoldása és a laza haj eltávolítása, ugyanakkor a bőrt a húr mozgásán keresztül masszírozza.

Ez a spirális hevederek speciális tulajdonságokat és előnyöket kínálnak. Szuper puha, erősen elasztikus gélfogantyúval rendelkezik, hogy a magas kényelemhez használható. Az ergonómikus forma és a kialakítható gélpárna lehetővé teszi az erőfeszítés nélküli munkát. Maga a Striegel rugalmas, finoman becsapott rugós acélból áll, amely hatékonyan átcsúszik a szőrön, és óvatosan a bőrhez.

A gélfogással ellátott spirális heveder különösen alkalmas a lótulajdonosok és ápolók számára, akik értékelik a szelíd, de alapos ápolást.

Áttekintés:

  • Gyengéd és hatékony fibrilláció finoman lakott tavaszi acél révén
  • Nagyon elasztikus gélfogantyú a magas munka kényelme érdekében
  • Finoman a ló bőréhez
  • Optimális a lovas tulajdonosok és ápolók számára, akik különleges értéket képviselnek a szőrme gondozására

Műszaki adatok:

  • Anyag: Rugó acél, gélfogás

A kézbesítés hatálya:

1x spirál heveder gél markolattal

GYIK

Milyen funkciót teljesít a spirálszíj gélfogantyúval?
A spirális hevedert a ló szőrének szelíd és hatékony karbantartásához használják. Eltávolítja az ügyeket és a laza hajat, és ugyanakkor masszírozza a ló bőrét.

Kinek a spirálszíj a gélfogantyúval különösen megfelelő?
A spirális heveder különösen alkalmas azoknak a lótulajdonosoknak és ápolóknak, akik nagy jelentőséggel bírnak a szelíd és alapos szőrme gondozásban.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.