Repülésgátló póni rojtok egy pillantásra:


Fly Fringe Band Pony - Hatékony védelem a póni ellen a repülés ellen

A Fly Fringe Band Pony hatékony védelem a póni számára a bosszantó rovarok ellen. Ez teljesíti a póni szemének a fékezéstől és repülésétől való védelmének funkcióját, ezáltal biztosítva az állatok kényelmét és jólétét.

A Fly Fringe Band speciális tulajdonságokat és előnyöket kínál. A pamutzsinórból áll, amely tartós és kellemes a póni számára. A zsinórok védik a póni szemét, és megakadályozzák a rovarokat, hogy zavaróak és irritálódjanak.

A Fly Fringe Band ideális minden póni tulajdonosnak és ápolónak, akik hatékony védelmet keresnek állataik számára a rovaroktól.

Áttekintés:

  • Védi a póni szemét a fékezéstől és a repüléstől
  • Pamut zsinórból készült, amely tartós és kellemes a póni számára
  • Ideális minden póni tulajdonos és nővér számára

Műszaki adatok:

  • Anyag: pamut zsinór
  • Szín: piros/kék/fehér

A kézbesítés hatálya:

1x Fly Fringe Band Pony

GYIK

Melyik funkció teljesíti a póni légy firek sávját?
A póni repülõsávú zenekar megvédi póni szemét a fékezéstől és a repüléstől, és ezáltal növeli az állatok kényelmét és jólétét.

Mert, hogy ki a póni repülõsávú sáv?
A Flying Fringe Band ideális minden póni tulajdonosnak és gondozónak, akik hatékony védelmet keresnek állataik számára a rovaroktól.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.