Korongok fekete harapáshoz 7 cm (pár) egy pillantásra:


harapós szeletek fekete 7 cm (2 darab) - A ló sarkának védelme

A harapás szeleteket fekete 7 cm (2 darab) kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy megvédje a ló száját a fogak sérüléseitől. Fontos funkciót teljesítenek azáltal, hogy kárpitozott területet kínálnak a bit és a ló érzékeny orális területei között.

Ezek a harapási szeletek speciális tulajdonságokat és előnyöket kínálnak. Tartós és nagy minőségű anyagból készülnek, amelyeket úgy fejlesztettek ki, hogy ellenálljanak a napi kopásnak a lovagláskor. Ezenkívül könnyen telepíthetők és eltávolíthatók, amelyek kényelmes és hatékony megoldást kínálnak a ló védelmére.

A harapási szeletek különösen alkalmasak azoknak a lovas tulajdonosoknak és a lovasoknak, akik lovaglás közben javítani akarják a ló kényelmét és biztonságát.

Áttekintés:

  • Védelmet nyújt a ló sarkai számára
  • Tartós anyagból készül, kitartóan a napi kopás ellen
  • Könnyen telepíthető és eltávolítható
  • Ideális azoknak a lovas tulajdonosoknak és lovasoknak, akik javítani akarják a kényelmet és a biztonságot

Műszaki adatok:

  • Anyag: robusztus műanyag
  • Méret: 7 cm
  • Szín: fekete

A kézbesítés hatálya:

1x pár harapóspanaszok fekete 7 cm

GYIK

Milyen előnyökkel jár a harapás szeletek fekete 7 cm -t?
A Bate Panes Black 7 cm védelmet nyújt a ló sarkai számára. Tartós anyagból készülnek, és robusztusak a napi kopás ellen. Könnyen telepíthetők és eltávolíthatók, ami kényelmes és hatékony megoldást kínál a ló védelmére.

Kinek a harapás szelete fekete 7 cm -re különösen alkalmas?
A harapások különösen alkalmasak azoknak a lovas tulajdonosoknak és a lovasoknak, akik lovaglás közben javítani akarják a ló kényelmét és biztonságát.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.