Konzol talplemez 12 cm (pár) egy pillantásra:


Stirrup betét, 12 cm (1 pár) - a továbbfejlesztett tartáshoz és a kényelemhez

A Stirrup betét, 12 cm (1 pár) teljesíti a fontos funkciót, a lovaglás javításának stabilitását és kényelmét. Rögzített platformot kínálnak a lovaglási bázishoz, amely támogatja a nyereg egyenlegét, és segít fenntartani a helyes láb helyzetét.

Ezek a keverékek speciális tulajdonságokat és előnyöket kínálnak. Robusztus és tartós anyagból készülnek, ami ideálissá teszi a rendszeres használatra. 12 cm méretük biztosítja a kényelmes illeszkedést és a támogatást.

A Stirrup betétek különösen alkalmasak minden olyan tudományág versenyzői számára, akik javítani akarják stabilitásukat és lovaglási élményüket.

Áttekintés:

  • javítja a stabilitást és a kényelmet a lovagláskor
  • Robusztus anyagból készül a tartóssághoz
  • 12 cm méret a kényelmes illeszkedéshez és a támogatáshoz
  • Ideális minden olyan tudományág lovasának, aki javítani akarja a stabilitást és a kényelmet

Műszaki adatok:

  • Anyag: nagy minőségű műanyag
  • Méret: 12 cm
  • Szín: Fehér

A kézbesítés hatálya:

1x Pár Stirrup betét, 12 cm

GYIK

Milyen előnyei vannak a keverőknek, 12 cm?
A Stirrup betétek, 12 cm javítják a stabilitást és a kényelmet lovagláskor. Robusztus anyagból készülnek, ami tartós és ideális rendszeres használatra. 12 cm méretük biztosítja a kényelmes illeszkedést és a támogatást.

azok számára, akik a Stirrup betétek, 12 cm különösen alkalmas?
A Stirrup betétek különösen alkalmasak minden olyan tudományág versenyzői számára, akik javítani akarják stabilitási és lovaglási tapasztalataikat.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.