Rozsdamentes acél konzol 10 cm (pár) egy pillantásra:


rozsdamentes acél rozsdamentes acél 10 cm -es szabad szélesség (párban) - stabil és tartós

A rozsdamentes acél rozsdamentes acél 10 cm -es szabad szélesség (párban) alapvető rizshelyzetek, amelyek stabil támogatást nyújtanak a versenyzőnek a mászás és a lovaglás során. Ezek teljesítik az egyensúly támogatásának és a biztonságos és kényelmes lovaglási pozíció lehetővé tételének fontos funkcióját.

A Stirrupok speciális tulajdonságokat és előnyöket kínálnak. Rozsdamentes acélból készülnek, amely tartósságáról és tartósságáról ismert. Ezen felül van egy nyitott talp és gumi betét, ami azt jelenti, hogy jobb tartási és csúszási ellenállást kínálnak.

A keverékek különösen alkalmasak minden olyan tudományágú versenyző számára, amely értékeli a minőséget, a funkcionalitást és a tartósságot.

Áttekintés:

  • Stabil támogatást nyújt a lovasok számára a mászás és a lovaglás során
  • Rozsdamentes acélból készül, amely a tartósság és a tartósság érdekében készült
  • Nyitott talp- és gumi betét a jobb tartás és a csúszás ellenálláshoz
  • Különösen alkalmas azoknak a versenyzőknek, akik értékelik a minőséget és a funkcionalitást

Műszaki adatok:

  • Anyag: rozsdamentes acél
  • Szabad szélesség: 10 cm

A kézbesítés hatálya:

1x Pár rozsdamentes acél rozsdamentes acél 10 cm szabad szélesség

GYIK

Milyen előnyei vannak a rozsdamentes acél rozsdamentes acélnak?
A rozsdamentes acél rozsdamentes acél 10 cm -es ingyenes szélesség stabil támogatást nyújt a lovasok számára a mászás és a lovaglás során. Rozsdamentes acélból készülnek, amely tartósságáról és tartósságáról ismert, és nyitott talppal és gumi betéttel rendelkezik a jobb tartási és csúszási ellenállás érdekében.

azok számára, akik a rozsdamentes acél rozsdamentes acél 10 cm -es szabad szélessége?
A kagylók különösen alkalmasak minden olyan tudományágú versenyző számára, amely értékeli a minőséget, a funkcionalitást és a tartósságot.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.