Fekete tréning ostor 120 cm egy pillantásra:


Dressage Black 120 cm - A hatékony díjképzési munka támogatása

A fekete -sűrű fekete 120 cm fontos eszközként szolgál a díjlovaglás munkájában. Támogatja a lovas és a ló közötti kommunikációt, és lehetővé teszi a pontos segítséget.

Ez a díjlovaglás különleges tulajdonságokat és előnyöket kínál. Üvegszálas és szintetikus bőrből készült puha fogantyúval van bevonva. Ez biztosítja a lovas kellemes kezelését és a hosszú távú felhasználást.

A díjlovaglás különösen hasznos a díjlovaglók és azok számára, akik lovagláskor törekszenek a pontos kommunikációra és irányításra.

Áttekintés:

  • Fontos eszközök a díjlovaglásban a pontos kommunikációhoz
  • Üvegszál bevonatú szárral és puha szintetikus bőrfogantyúval a kellemes kezeléshez
  • Hasznos a díjlovaglók és azok számára, akik a pontos irányításra törekszenek, ha lovagláskor

Műszaki adatok:

  • Anyag: üvegszálú bevonva, szintetikus bőrből megragadva
  • Hossz: 120 cm

A kézbesítés hatálya:

1x öltözött fekete 120 cm

GYIK

Milyen előnyei vannak az öltözött fekete 120 cm -re?
Az öltözött fekete 120 cm fontos eszköz a díjlovaglásban. Támogatja a lovas és a ló közötti kommunikációt, és lehetővé teszi a pontos segítséget. Üvegszálas és szintetikus bőrből készült puha fogantyúval van bevonva, amely kellemes kezelhetőséget és hosszú távú felhasználást biztosít.

kinek a díjlovaglás fekete 120 cm különösen alkalmas?
A díjlovaglás különösen hasznos a díjlovaglók és azok számára, akik lovagláskor a pontos kommunikációra és az irányításra törekszenek.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.