Műanyag bakancsszíjak egy pillantásra:


BootKnecht műanyag, beleértve a sarokvédelmet - az elengedhetetlen segítő, amikor a lovaglási csomagtartót mozgatja

A Boot Knechter műanyag, beleértve a sarokvédelem egy gyakorlati eszköz, amelyet kifejezetten úgy fejlesztettek ki, hogy megkönnyítse a lovaglási csizmát. Segít csökkenteni az erő használatát, amikor a csizmát mozgatja, és ugyanakkor védi a felhasználó csizmáját és lábát.

A Boot Knechter műanyag, beleértve a sarok védelmét, az egyedi tulajdonságai és előnyei jellemzik. Robusztus műanyagból készül, és magában foglalja a sarok védelmét. Ez a gumi betét megakadályozza a bőrcsizmák karcolásait, ami növeli a drága csizma hosszú élettartamát.

Ez a csomagtartó knechter nélkülözhetetlen edény a lovasok és a lovagló rajongók számára, akik könnyebben és kényelmesebb módszert keresnek a lovaglócsizmájuk levételére.

Áttekintés:

  • Gyakorlati segítség a lovaglási csizma egyszerű levonásához
  • Robusztus műanyagból áll, és sarokvédelmet tartalmaz
  • Ideális lovasok és lovagló rajongók számára, akik értékelik a csizmájuk kényelmét és védelmét

Műszaki adatok:

  • Anyag: műanyag

A kézbesítés hatálya:

1x BootKnecht műanyag, beleértve a sarok védelmét

GYIK

Milyen előnyei vannak a boot szolga műanyagnak, beleértve a sarok védelmét?
A StiefelKnecht műanyag, beleértve a sarokvédelmet is, egy gyakorlati eszköz, amely megkönnyíti a lovaglási csizma leválasztását. Robusztus műanyagból készül, és magában foglalja a sarok védelmét. Ez a gumi betét megakadályozza a bőrcsizmák karcolásait, és így növeli a csizma tartósságát.

Kinek a Boot Knecht műanyag, beleértve a sarokvédelmet is, különösen megfelelő?
A BootKnecht elengedhetetlen edény a lovasok és a lovagló rajongók számára, akik könnyebben és kényelmesebb módszert keresnek a lovaglócsizmájuk levételére.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.