Sarkantyúszíj egy csatos 47 cm (pár) egy pillantásra:


Spore heveder kb. 47 cm párban - nélkülözhetetlen berendezések a pontos vezérléshez

A spóra hevederek kb. 47 cm párban A lovaglási ruházat nélkülözhetetlen részét képezik, amely javítja a lovas és a ló közötti kommunikációt. Teljesítik a spórák biztonságos tartásának funkcióját a helyükön, ami lehetővé teszi a pontos irányítást.

A spóra hevederek az előnyök és a minőség kombinációját kínálják. Körülbelül 47 cm hosszúságúak, ami elegendő alkalmazkodóképességet kínál a különböző cipőméretekhez és a kényelmi szinthez. Ez lehetővé teszi számukra, hogy egyénileg beállítsák a biztonságos és kényelmes illeszkedés biztosítása érdekében.

A spóra hevederek különösen alkalmasak azoknak a versenyzőknek, akik megbízható felszerelést keresnek a hatékony és pontos ellenőrzés biztosítása érdekében.

Áttekintés:

  • Alapvető lovaglási helyszín a lóval való kommunikáció javításához
  • Lehetőséget kínál az egyéni adaptációra a különböző cipőméretekhez
  • Ideális azoknak a versenyzőknek, akiknek megbízható felszerelésre van szükségük a hatékony ellenőrzéshez

Műszaki adatok:

  • Anyag: Bőr
  • Méret: kb. 47 cm x 15 mm

A kézbesítés hatálya:

1 Pár spóra hevederek kb. 47 cm

GYIK

Milyen előnyei vannak a spórák kb. 47 cm -es párokban?
A spóra hevederek a lovaglási ruházat nélkülözhetetlen részét képezik, amely javítja a lovas és a ló közötti kommunikációt. Egyénileg állíthatók, és így biztosítják a biztonságos és kényelmes illeszkedést. Ideálisak azoknak a versenyzőknek, akiknek megbízható felszerelésre van szükségük a hatékony és pontos irányításhoz lovagláskor.

Kinek a spóra -hevederek, amelyek körülbelül 47 cm -re különösen alkalmasak párban?
A spóra hevederek különösen alkalmasak azoknak a versenyzőknek, akik megbízható felszerelést keresnek a hatékony és pontos ellenőrzés biztosítása érdekében lovagláskor.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.