Szerszámosláda Siena szürke/rózsaszín egy pillantásra:


gipszdoboz siena használatával - robusztus és praktikus megoldás a lógondozáshoz

A gipszobozok használata nélkülözhetetlen felszerelés a ló gondozásához. Az a funkciója, hogy az összes gondozó eszközt megfelelően és biztonságosan egy helyen tárolja, és úgy van kialakítva, hogy lehetővé tegye az egyszerű és hatékony folyamatot a lógondozásban.

A Siena gipszdobozt szilárd tulajdonságai és előnyei jellemzik. Robusztus műanyagból, megerősített fedéllel, a helyesen zárt doboz akár 100 kg -os töltéssel is tölthető be. Divatos kéthangú kialakítású, és eltávolítható felhasználást és kefe -tartót tartalmaz. A praktikus fogantyú megkönnyíti a viselést és a szállítást.

A használattal rendelkező gipszoboxid különösen alkalmas lovakkal és gondozókkal, akik értékelik a rendet, a hatékonyságot és a formatervezést, amikor lovaikat gondoznak.

Áttekintés:

  • Robusztus és praktikus gipszoboz a lóápolási termékek megfelelő tárolására
  • Különleges tulajdonságokkal rendelkezik, mint például a kivehető felhasználás és a kefe tartó
  • Ideális lótulajdonosok és gondozók számára, akik értékelik a rendet és a tervezést

Műszaki adatok:

  • Anyag: műanyag
  • Méretek: 40 cm x 26 cm x 24,5 cm
  • Olaszországban készültek

A kézbesítés hatálya:

1x gipszdoboz siena használattal

GYIK

Milyen előnyei vannak a Siena gipszdobozának?
A Siena gipszdobozos robusztus és gyakorlati berendezés a lógondozáshoz. Robusztus műanyagból készül, megerősített fedéllel, és legfeljebb 100 kg -val tölthető be, ha helyesen bezáródik. Divatos kéthangú kialakítású, és eltávolítható felhasználást és kefe -tartót tartalmaz. A praktikus fogantyú megkönnyíti a viselést és a szállítást.

Kinek a Siena gipszdoboz?
A használt gipszdobozok használata ideális azoknak a lovas tulajdonosoknak és gondozóknak, akik értékelik a rendet, a hatékonyságot és a formatervezést, amikor lovaikat ápolják.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.