AKO Mobil Power AD 5000 digital villanypásztor készülék 12 V, 7,4 Joule egy pillantásra:


  • Biztonságosan bekeríti a lovakat, szarvasmarhákat, juhokat és elriasztja a vadat
  • Digitális kijelző és LED fények a kerítés és az akkumulátor feszültségéhez
  • Ultra-erős 12 V-os akkumulátoros eszköz extrém alkalmazásokhoz
  • Változóan szabályozható ütőerő + 12 V-os mélykisülés elleni védelem
  • Robusztus, ütésálló, UV-álló és időjárásálló burkolat

AKO Mobil Power AD 5000 digitális villanypásztor készülék 12 Volt, 7,4 Joule

Az AKO Mobil Power AD 5000 12V-os villanypásztor készülék - egy ultra erős akkumulátoros készülék mobil és extrém használatra, még erős növényzet esetén is. Kiváló minőségű műanyagból készült, robusztus és időjárásálló házával ellenáll a kültéri kihívásoknak.

Az elektromos kerítéskészülék 12 voltos mélykisülés elleni védelemmel rendelkezik, amely biztosítja az akkumulátor védelmét és hosszabb élettartamát. Ezenkívül a kézi szabályozó lehetővé teszi a csapáserősség folyamatos beállítását 1 és 20 között.

Az AKO Mobil Power AD 5000 digitális kijelzője mutatja az aktuális kerítésfeszültséget, az akkumulátor feszültségét és a teljesítményszintet. A készülék fényes LED-lámpái még rossz fényviszonyok között is kiváló láthatóságot biztosítanak.

A villanypásztor készülék működtetésére egy opcionális 230 voltos tápegységen keresztül van lehetőség (nem tartozék). Ezen kívül egy napelemes töltésvezérlő is beépítésre került.

Az AKO Mobil Power AD 5000 megfelel a hatályos uniós biztonsági előírásoknak, és mikroprocesszorral van felszerelve a pontos vezérlés érdekében.

Áttekintés:

  • Ultra erős 12 V-os akkumulátoros egység extrém alkalmazásokhoz
  • Alkalmas erős növényzetű villanypásztorokhoz
  • Digitális kijelző mutatja a kerítés feszültségét, az akkumulátor feszültségét + a teljesítményszintet
  • Rugalmas, ütésálló, UV-álló és időjárásálló burkolat
  • Nagyméretű akkumulátortartály a 12 voltos akkumulátor számára
  • 12 voltos mélykisülés elleni védelemmel
  • Löketerősség fokozatmentesen állítható
  • Integrált napelemes töltésvezérlő
  • Mikroprocesszor vezérlésű
  • Megfelel a hatályos EU biztonsági előírásoknak
  • Működés 230 voltos hálózati adapteren keresztül lehetséges
  • Nem alkalmas 9 voltos üzemre!
  • 5 év garancia

Műszaki adatok:

  • Feltöltési energia: 7,4 J
  • Max. kisütési energia: 4,6 J
  • Min. kisütési energia: 1 J
  • Max. feszültség: 11000 V
  • Nyitott áramköri feszültség: 10000 V
  • Feszültség 500 Ohm-on: 6500 V
  • A VDE szerinti elméleti kerítéshossz: 115 km
  • Max. kerítéshossz növényzet nélkül: 38 km
  • Max. kerítéshossz közepes növényzettel: 14 km
  • Max. kerítéshossz magas növényzettel: 5,5 km
  • Hálók száma: 18
  • 1 m-es földelőoszlopok száma: 5
  • Áramfelvétel: 100 mA - 460 mA

Szállítási tételek:

1x AKO Mobil Power AD 5000 digitális villanypásztor készülék
1x Kerítés/föld csatlakozókábel
1x Figyelmeztető tábla
1x 12 voltos csatlakozókábel

Megjegyzés: Az akkumulátor nem tartozéka a szállításnak.

Gyártó "AKO"

AKO - több mint egy kerítés márka!

Az AKO mögött több mint 70 év fejlesztési kompetencia áll a villanypásztor és a kerítésépítés Területén. A hagyományos kínálat mellett, amely kerítésoszlopok, szigetelők, kapuelemek, villanypásztor hálók, vezetékanyagok és tartozékok, nálunk minden alkalmazási területre megtalálja a megfelelő berendezést! Annak érdekében, hogy segítsünk Önnek a megfelelő elektromos kerítés kiválasztásában, a választékot különböző szempontok szerint osztottuk Fel.

  • Minden elektromos kerítés "Made in Germany" a németországi Wangen im Allgäu telephelyen készül
  • 3 év gyártói garancia minden AKO elektromos kerítésre
  • Házon belüli fejlesztőcsapat a további & az eszköztechnológia új fejlesztése
  • 100%-os minőségellenőrzés - minden AKO villanypásztort külön-külön tesztelünk a működés és a teljesítmény szempontjából

AKO Classic - Olcsó villanypásztor készülékek kezdőknek

Az olcsó belépő szintű készülékek a szabványos kerítésekhez készültek, és nemcsak hatékony teljesítményt, hanem szilárd felszerelést is Kínálnak. Az elektromos kerítés működése a készülék vagy a kerítés jelzőfényén keresztül Ellenőrizhető.

  • Power N 3500 230V-os készülék nagy igénybevételhez
  • Power AD 3300: Akkumulátoros 12 V-os tápegység a hosszabb használathoz és a normál fűnövekedéshez Compact Power B40 3 V-os akkumulátoros készülék kisebb, növényzet nélküli kerítésekhez

AKO Premium - Villanypásztor készülékek kényelmes funkciókkal

Az AKO Premium villanypásztor készülékek digitális kijelzőkkel rendelkeznek, amelyekről kényelmesen leolvasható minden fontos információ a készülékről és a Kerítésrendszerről. A legerősebb eszközök a legmagasabb igényeknek is Megfelelnek. A hosszú akadályok és a nehéz körülmények nem jelentenek problémát ezeknek a Készülékeknek. Emellett a készülékek intelligens módon alkalmazkodnak a kerítés állapotához, és a riasztási funkciók a legmagasabb szintű biztonságot biztosítják az emberek és az állatok Számára.

  • Power Profi NDi 15000 Digital: 230V-os villanypásztor készülék, extrém kerítéshosszúságokhoz, rossz benövési körülmények és nagyon robusztus állatok esetén Power Station BD 600 Digital: 9 V-os akkumulátoros generátor a hosszabb kerítésekhez és a nagyobb növényzethez Mobil Power AD 5000 Digital: Akkumulátoros készülék a mobil, extrém használathoz

AKO Expert - villanypásztor a teljes ellenőrzésért

Az Expert villanypásztor készülék LED-kijelzői megkönnyítik a kerítés és a berendezés aktuális állapotának vizuális ellenőrzését egy Pillantással. Az elektromos kerítések nagy kimeneti teljesítménnyel dolgoznak az igényes és hosszú Kerítésekhez. A jó felszereltség nagyfokú rugalmasságot biztosít a használat Során.

  • Power Profi NDi 10000: 230 V-os tápegység robusztus állatfajokhoz és vaddisznóvédelemhez Mobil Power AN 5500 Akkumulátoros 12 V-os teljesítményű, hosszú kerítésekhez és erős fűnövekedéshez Eco Power B 500 Plus: Akkumulátoros készülék hosszú ideig és alacsony növekedés esetén

A normál kategóriákon kívül a Duo Geräte Classic (12V/230 V) és Napelemes villanypásztor készülék is megvásárolható nálunk a Boltban.

Töltési energia: 7,40 Joule
Üresjárati feszültség: 10.000 V
Feszültség 500 Ohm-on: 6.500 V
Üzemmód: 230V/12V Duo
Állatfajok: Bárány, Farkas, Kecske, Ló, Szarvasmarha, Vad, Vaddisznó
Kerítéshossz növénytakaró nélkül: 38 km
Kerítéshossz erős növénytakaróval: 5,5 km
Kerítéshossz könnyű növénytakaróval: 14 km

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


AKO 230V-os hálózati adapter 12V-os villanypásztor készülékekhez
Hálózati adapter az AD 2000 digital, AD 3000 digital, AD 5000, A 1200, AN 3100 és AN 5500 villanypásztor készülékekhez. Robusztus, mobil és rendkívül eros... Egy új generációs készülék verhetetlen elonyökkel: Muködés 12 voltos újratöltheto akkumulátorral, 9 voltos szárazelemmel, mindegyik lehetséges napelemes modullal is, opcionálisan 230 voltos csatlakozásra is alkalmas (nem tartozék) és beépített 12 voltos akkumulátortartállyal. Az új EN60335 európai biztonsági szabvány szerint készült.

11 665 Ft*
db.
AGM villanypásztor akkumulátor 12V 88 Ah
AGM akkumulátor - 12V-os akkumulátoros villanypásztor készülékekhez A prémium AGM hatékony 12 voltos akkumulátoregység mobil használatra, ideális ló- és szarvasmarha-kerítéshez is. Áttekintés: Újratölthető AGM akkumulátor Azonnal használatra kész 1 év garancia (Figyelem: mélykisülés esetén nincs garanciális igény) Kapacitási adatok 100 órás szabványos kisütésre (C100) Alacsonyabb önkisülés a hagyományos akkumulátorokhoz képest Eredeti felszerelési minőségben (OEM) A hagyományos ólom-sav akkumulátorok új alternatívája. Az AGM áramlási technológia kiküszöböli az akkumulátorsav kezelésének szükségességét. A gél akkumulátorok teljesen szivárgásmentesek, karbantartásmentesek és rendkívül ciklusállóak! Megjegyzés: Az AGM akkumulátor egy zárt rendszer. Az akkumulátor felbontása esetén nincs garanciaigény! Méret: 88Ah: 275 x 175 x 190 mm, súly: 20,7 kg 110 Ah: 353 x 175 x 190 mm, súly: 26,4 kg

94 511 Ft*
db.
Napelemmodul 55 Watt töltésvezérlővel
Napelemes modul 55 Watt töltésvezérlővel Az 55 wattos teljesítményű napelemes modul a villanypásztor készülékhez megbízható áramellátást biztosít a villanypásztor számára. Megfelelő méretezés esetén a modul önmagát szabályozza, hogy villanypásztorainak optimális teljesítményét biztosítsa. Integrált töltésvezérlőt tartalmaz, amely felügyeli és vezérli a csatlakoztatott akkumulátor töltési folyamatát. A töltésvezérlő megvédi az akkumulátort a túltöltéstől, a mélykisüléstől és a túlmelegedéstől, ami meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. A töltésvezérlő emellett lehetővé teszi a napenergia hatékonyabb felhasználását, mivel az akkumulátor igényeihez igazítja a töltési áramot. Ez különösen fontos, ha az villanypásztor kerítés változó energiafogyasztású, vagy ha a napsugárzás ingadozik. A biztonságos rögzítéshez 4 rozsdamentes acél rögzítőlemezt és M8-as csavarokat szállítunk. Ezek biztosítják a napelemmodul stabil rögzítését.  Ezenkívül a modul a 26858-as spirális földhorgonykészlettel is felszerelhető, de ez nem tartozik a szállítási terjedelemhez. A napelemmodul közvetlenül a 12 voltos akkumulátorhoz csatlakozik. 200 cm hosszú napelem kábel segítségével rugalmasan alkalmazkodhat a telepítéshez. Könnyen elérheti az akkumulátort, és a napelemmodul optimális pozícióba helyezhető. A napelemhez 5 év teljesítménygarancia tartozik. Áttekintés: Megbízható áramellátás villanypásztor készülékekhez Önszabályozó (megfelelő méretezés esetén) Teljesítmény: 55 watt Töltésszabályozó a hosszú akkumulátor élettartamért Közvetlenül a 12 voltos akkumulátorhoz csatlakoztatható Közte 4x rozsdamentes acél rögzítőlemez + M8-as csavarok Megoldható a 26858-as spirális talajhorgonykészletre történő rögzítés (nem tartozék) Megfelelő pl. Agrarzone A 5000, Kerbl TITAN A 7500, AKO Duo Power Xi 8000 és sok más készülékhez Napelem kábel hossza 200 cm 5 év teljesítménygarancia Méret: Szélesség: 54 cm Magasság: 68 cm Mélység: 2,5 cm Szállítási tételek: 1x Napelemmodul 55 watt töltésvezérlővel 4x Rozsdamentes acél rögzítőlemez + M8-as csavarok 1x Napelem kábel kábel 200 cm

100 738 Ft*
db.