ALFRED faház 116x45x62 cm egy pillantásra:


rágcsáló ház Alfred - Gyakorlati és magas színvonalú szállás a rágcsálók számára

A rágcsáló ház Alfred egy gondosan megtervezett szállás, amely rágcsálók számára, amelyek célja, hogy háziállatának hangulatos és biztonságos élőhelyet kínáljon.

A Nagerhaus Alfrednek számos különleges tulajdonsága és előnye van. Van kapuja, hogy külön -külön kinyíljon, és horganyzott kád az egyszerű tisztításhoz. Az elülső rácsok kiváló minősége és a bezárással megnyíló bites tető biztosítja a további biztonságot és kényelmet. A belső nyílás lehetővé teszi a relaxációs területhez való hozzáférést. Olyan műanyag lábakkal is felszerelt, amelyek stabilitást biztosítanak.

Az Alfred rágcsáló ház különösen alkalmas a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai számára, akik egyszerű, praktikus és biztonságos szállást keresnek rágcsálók számára.

Áttekintés:

  • Gyakorlati és nagy minőségű szállás a rágcsálók számára
  • Számos speciális tulajdonsággal rendelkezik, például a különálló kinyitandó ajtók és egy egyszerű tisztítandó kád
  • Ideális a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai számára, akik egyszerű és biztonságos szállást keresnek

Műszaki adatok:

  • Anyag: fa
  • Méretek: 116x45x62 cm

A kézbesítés hatálya:

1x rágcsáló ház Alfred

GYIK

Milyen előnyei vannak az Alfred rágcsáló háznak?
A Nagerhaus Alfred gyakorlati és nagy minőségű szállást kínál rágcsálók számára. Külön nyitott ajtókkal, horganyzott káddal rendelkezik az egyszerű tisztításhoz, az elülső rácsok kiváló minőségű és bitum tetővel. A belső nyílás lehetővé teszi a relaxációs területhez való hozzáférést, és a műanyag lábak biztosítják a stabilitást.

Kinek az Alfred rágcsáló ház különösen alkalmas?
A Nagerhaus Alfred ideális a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai számára, akik egyszerű, praktikus és biztonságos szállást keresnek rágcsálók számára.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.