Snack labda csirkéknek 7,5 cm sárga egy pillantásra:


  • Hasznos elfoglaltság a baromfik számára a csirkeólban
  • Granulált csirketakarmánnyal, búzával, kukoricával, lisztkukacokkal tölthető
  • A nyílás mérete egyénileg 3 fokozatban állítható
  • Ø 7,5 cm

Snack labda csirkéknek Ø 7,5 cm, sárga

A snack labdával a tyúkólat izgalmas játszótérré alakíthatja csirkéi számára.  A snack labda ideális megoldás arra, hogy tyúkjait lefoglalja a tyúkólban vagy az üres kifutóban. Ezzel az okos játékkal egyszerre aktivizálhatja baromfiját és biztosíthatja a szórakozást.

Egyszerűen töltse meg szemcsés csirketáppal, búzával, kukoricával vagy lisztkukacokkal.

A rágcsálólabda nyílásának mérete egyedileg állítható, így különböző nehézségi szinteket kínál. A nyílást három különböző szintre állíthatja.

Áttekintés:

  • Nagyszerű elfoglaltság a csirkék számára a tyúkólban
  • Granulált csirketáppal, búzával, kukoricával, lisztkukaccal tölthető
  • A nyílás mérete egyénileg 3 fokozatban állítható
  • Ø 7,5 cm

Szállítási tételek:

1x Snack labda csirkéknek Ø 7,5 cm, sárga

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Állatfajok: Baromfi

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Agrarzone bio csirketáp gabonakeverék 25 kg
Agrarzone bio csirketáp gabonakeverék 25 kg Tápláló és bio: Ez a gabonakeverék fajoknak megfelelő csirke takarmány a boldog, életerős baromfik számára. Az Agrarzone csirketáp gabonakeverék a legjobb bio minőségben készült teljes értékű takarmány csirkék számára. Az olyan összetevők, mint a kukorica és a búza fedezik a fontos tápanyagok szükségletét, és fontos energiaszállítóként működnek. Ugyanakkor a gabona értékes fehérjékkel látja el a baromfit. A többszörösen tisztított és porszegény csirketáp osztrák mezőgazdaságból származik. A gyártáshoz a régióból származó nyersanyagokat használnak fel. A takarmány minden összetevője pastus+ AMA minőségbiztosítási pecsét tanúsítvánnyal rendelkezik. Az Agrarzone bio csirketáp gabonakeverék az (EU) 2018/848 rendeletnek megfelelően bio termelésben használható. A bio gazdálkodásból származó takarmány-alapanyagok a szárazanyag 100 %-a, az átalakítási termékekből származó takarmány-alapanyagok a szárazanyag 0,00 %-a, a hagyományos eredetű takarmány-alapanyagok 0,00 %-a, valamint a mezőgazdasági eredetű takarmány-alapanyagok a szárazanyag 0,00 %-a. Az Agrarzone bio csirketáp bio termelésben használható. Ellenőrző szervezet: BIO AUSTRIA Quality, tagsági szám: BV-006, ABG ellenőrzési szám: AT-BIO-301. Áttekintés: Teljeskörű takarmány tojótyúkok számára Kíméletes és gondos előkészítés Porszegény és többször tisztított Alkalmas biogazdaságok számára Pastus+ AMA minőségi címke alkalmas Ausztriában gyártott Régióból származó gabonafélék Rövid szállítási útvonalak Kis és regionális termelő Táplálási ajánlás: Szabad felvétel a tojótyúkok számára. Összetevők / Összetétel: Összetétel: kukorica*, búza*, *biogazdálkodásból származó termék. Analitikai összetevők: Szárazanyag 87,00 %, nyersfehérje 10,60 %, nyersolajok és -zsírok 2,80 %, nyersrost 2,50 %, nyershamu 1,75 %. Táplálkozási adalékok kilogrammonként: kalcium 0,05 %, foszfor 0,31 %, nátrium 0,02 %, metionin 0,20 %, lizin 0,32 %, ME 13,55 MJ. Tárolás: Higiénikusan, hűvösen és szárazon tárolja. Védje a közvetlen napfénytől. Tartalom: 25 kg

Tartalom: 25 Kilogram (633 Ft* / 1 Kilogram)

-től 15 819 Ft*