SmartCoop kapacitás bővítő 7,5 kg automata etetőhöz egy pillantásra:


  • Tökéletes kiegészítő a SmartCoop automata etetőhöz
  • Növeli a kapacitást további 7,5 kg-mal
  • Még hosszabb takarmányhozzáférés

SmartCoop kapacitás bővítő 7,5 kg automata etetőhöz

A SmartCoop kapacitás bővítő tökéletes kiegészítője a SmartCoop automata etetőnek. Ezzel a tartozékkal további 7,5 kg-mal bővítheti a kapacitást, és csirkéi még hosszabb ideig és folyamatosan hozzáférhetnek a takarmányhoz. Élvezze a könnyű kezelhetőséget, a kiváló minőséget és a praktikus funkciót, amit ez a bővítő tartozék nyújt.

Szállítási tételek:

1x SmartCoop kapacitás bővítő 7,5 kg-os automata etetőhöz

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Állatfajok: Baromfi

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


SmartCoop automata etető 7,5 kg
SmartCoop automata etető védőfedéllel A SmartCoop automata etető biztosítja, hogy csirkéi folyamatosan hozzáférjenek a baromfi táphoz. Az automata etető ajtaja kinyílik, amikor a csirke lenyomja a pedált, és lehetővé teszi az evést, amíg a csirke újra el nem hagyja azt. A magasabb pedált a kis- és nagycsirkék egy rugós mechanizmus segítségével könnyen lenyomhatják, míg a rágcsálók, például egerek vagy patkányok lényegesen nehezebben jutnak hozzá a takarmányhoz. Az akklimatizálódáshoz az ajtó nyitva rögzíthető. Az állítható magasságú válaszfal lehetővé teszi a takarmány beállítását lisztes vagy durva szemcsés takarmányhoz. Az etető szerszám nélkül eltávolítható a könnyű tisztításhoz vagy feltöltéshez. A helytakarékos és biztonságos felszerelés érdekében fali tartóval és csavarokkal együtt szállítjuk. Robusztus, ütésálló és tartós műanyagból készült. SmartCoop kompatibilis: Az adagoló utólagosan felszerelhető a szintérzékelővel ellátott SmartCoop takarmányadagolóval. Ezen kívül a SmartCoop bővítő tartozék 7,5 kg-mal növeli a térfogatot. Áttekintés: Folyamatos takarmányhoz való folyamatos hozzáférést biztosít a csirkék számára Az ajtó kinyílik, amikor a csirke rálép a pedálra A pedálos funkció megnehezíti a rágcsálók számára a hozzáférést Szoktatáshoz a védőfedél nyitva rögzíthető A magasságban állítható válaszfal lehetővé teszi a takarmányellátás beállítását Szerszámmentes eltávolítás a tisztításhoz és feltöltéshez Fali konzolt és csavarokat tartalmaz a helytakarékos telepítéshez Tartós, ütésálló műanyagból készült Kompatibilis a SmartCoop rendszerrel Az opcionális bővítő tartozék 7,5 kg-mal növeli a kapacitást Méretek: Hossza: 36 cm Szélesség: 27 cm Magasság: 34 cm Szállítási tételek: 1x SmartCoop automata etető védőfedéllel

19 610 Ft*
db.
%
Mobil csirkeól MOBILE COOP fa
Mobil csirkeól MOBILE COOP fa Az innovatív Mobile Coop egyesíti a fontos állatjóléti előírásokat a vonzó megjelenéssel és az állattartó számára javított ergonómiával. A robusztus mobil egység rugalmas és csirkebarát állattartást tesz lehetővé a zöldövezetben. A Mobile Coop csirkeólt mobil használatra tervezték. A nagyon stabil fémkeret két kerékkel és egy oldalsó fogantyúval megkönnyíti a csirkeház felemelését és mozgatását. A "Made in Germany" mobil csirkeól kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült tetővel van ellátva. A kiváló minőségű, tartós csavarokkal és szerelvényekkel ellátott, nagyon robusztus és innovatív konstrukciónak köszönhetően állandó otthont biztosít a csirkéknek. A Mobile Coop csirkeólhoz tartozik egy csirkelétra és egy ülőke, amelyen tollas barátai szívesen ülnek majd. Az ülőkék alatt található ürüléktálca biztosítja, hogy ne kelljen minden nap cserélnie az almot ezen a területen. Az ürüléktálca a kiváló minőségű rozsdamentes acél bevonatnak köszönhetően eltávolítható és higiénikusan tisztítható. A nagy ablakkal ellátott ajtó világosságot biztosít a tyúkólban, és garantálja az egészséges nappali-éjszakai ritmust. A biztonságos ajtózár védelmet nyújt a nemkívánatos vendégek (pl. nyestek, rókák, mosómedvék) ellen. A sima felületek megnehezítik a vörös madáratka fészkelését. A lekerekített ülőrúddal ellátott, sötétített tojófészekben a tyúkok nyugodtan költözhetnek. A belső tér tisztítása nagyon egyszerű seprűvel vagy kerti slaggal. Az ürülék a belső padlón lévő nyíláson keresztül folyik le. Áttekintés: A csirkék mobil és fajoknak megfelelő tartásához Magas minőségű rozsdamentes acélból készült tető Nagyon robusztus és tartós Beépített tojófészekkel és lekerekített ülőrúddal Beépített ürüléktálcával az ülőrúd alatt és tyúklétrával Ajtó nagy ablakkal az egészséges nappali-éjszakai ritmusért Biztonságos ajtózár véd az ellenséggel szemben Nagyon stabil fémkeret két kerékkel és fogantyúval Egyszerű tisztítás a belső padlónyílásnak köszönhetően Sima felületek megnehezítik a vörös madár atka megtelepedését a ketrecben Made in Germany SmartCoop kompatibilis: a Mobile Coop előkészítve van a SmartCoop istállóautomatizáláshoz Műszaki adatok: Méretek (HxSzxM): 113 x 92 x 138 cm. Súly: 53 kg Szín: piros-fehér Anyag: fa / rozsdamentes acél Szállítási tételek: 1x Mobil csirkeól MOBILE COOP fa A szállítás szétszedve, 2 kartondobozban történik.

411 502 Ft* 450 730 Ft*
%
Mobil csirkeól MOBILE COOP műanyag
Mobil csirkeól MOBILE COOP műanyag Mobil csirkeól a modern csirketartók számára. Tojások eltávolítására szolgáló nyílással, kihúzható ürüléktálcával és sok más előnnyel a rugalmas és csirkebarát kerti baromfitartáshoz. A Mobile Coop csirkeólt mobil használatra tervezték. A nagyon stabil fémkeret két kerékkel és egy oldalsó fogantyúval megkönnyíti a csirkeház felemelését és mozgatását. A kiváló minőségű, tartós csavarokkal és szerelvényekkel ellátott, nagyon robusztus és innovatív konstrukciónak köszönhetően a csirkék számára állandó otthont biztosít. A duplafalú elemeken keresztüli jó szigetelés nyáron kellemesen hűvösen tartja a mobil tyúkólt, télen pedig csökkenti a hőveszteséget. A Mobile Coop tyúkólhoz tartozik egy csirkelétra és egy ülőke, amelyen tollas barátai szívesen ülnek majd. Az ülőkék alatt található ürüléktálca biztosítja, hogy ne kelljen minden nap cserélni az almot ezen a területen. Az ürüléktálca egy oldalsó nyíláson keresztül könnyen és gyorsan kihúzható a tisztításhoz. A lekerekített ülőkékkel ellátott, sötétített tojófészekben a tyúkok nyugodtan költhetnek. A tojófészek kívülről történő megnyitása lehetővé teszi a tojások gyors eltávolítását. A nagy ablakkal ellátott ajtó biztosítja a fényt a tyúkólban, és garantálja az egészséges nappali-éjszakai ritmust. A biztonságos ajtózár védelmet nyújt a nemkívánatos vendégek (pl. nyestek, róka, mosómedve) ellen. A sima felületek megnehezítik a vörös madáratka megtelepedését. A belső tér tisztítása nagyon egyszerű egy seprűvel vagy kerti slaggal. Az ürülék a belső padlón lévő nyíláson keresztül folyik le. A mobil csirkeól gyorsan és egyszerűen felállítható a kívánt helyen a tartósan rögzített menetes betéteknek köszönhetően. Áttekintés: A csirkék mobil és fajoknak megfelelő tartásához Nagyon robusztus és tartós Beépített tojófészekkel és lekerekített ülőkével rendelkezik Ürüléktálca az ülőrúd alatt és tyúklétra Az ürüléktálca könnyen és gyorsan kihúzható a tisztításhoz az oldalsó nyíláson keresztül A tojófészek extra nyílása lehetővé teszi a tojások gyors eltávolítását A duplafalú elemeknek köszönhetően szigetelő hatású Ajtó nagy ablakkal az egészséges nappali-éjszakai ritmus érdekében Biztonságos ajtózár véd az ellenséggel szemben Nagyon stabil fémkeret két kerékkel és fogantyúval Egyszerű tisztítás a belső padlónyílásnak köszönhetően Sima felületek megnehezítik a vörös madáratka megtelepedését a burkolatban Egyszerű összeszerelés a tartósan rögzített menetes betéteknek köszönhetően SmartCoop kompatibilis: a Mobile Coop előkészítve van a SmartCoop istálló automatizálásához Műszaki részletek: Méretek (HxSzxM): 120 x 102 x 162 cm Súly: 78 kg Szín: zöld-szürke Anyag: műanyag Szállítási tételek: Mobil csirkeól MOBILE COOP műanyag A szállítás szétszerelt állapotban, 3 kartondobozban történik.

431 116 Ft* 489 958 Ft*
db.