Cit WINA Azonnali elnyomó patkánycsapda egy pillantásra:


Patkány Trap Wina - Patkányok és nagyobb rágcsálók erőteljes kártevőirtó -ellenőrzése

A patkány csapda Wina egy erős kártevőirtó eszköz, amelyet kifejezetten a patkányok és a nagyobb rágcsálók leküzdésére fejlesztettek ki. Ez egy robusztus, két részből álló csapda, amelyet PEFC ™ tanúsított bükkfából készült, ami biztosítja a nagy hatékonyságot és a tartósságot, még a szabadban történő többszörös használat esetén is.

A csapda mindkét oldalán horganyzott rugó acélhuzalt, horog a csali és a kar húzásához. A csapda mechanizmusa megakadályozza a rágcsálók felesleges szenvedését, és ideálissá teszi őket felhasználáshoz, különösen a szabadban. Ellenáll az időjárási hatásoknak és elég robusztus ahhoz, hogy ellenálljon a mezőgazdasági környezet követelményeinek.

A Wina patkánycsapdája különösen alkalmas a mezőgazdasági termelők, a háztulajdonosok és mindenki számára, aki hatékony megoldást keres a patkányok és a nagyobb rágcsálók leküzdésére. Ebben az esetben biztonságosan és hatékonyan szabadíthatja fel a környezetét a kártevőktől.

Áttekintés:

  • Erőteljes csapda a patkányok és a nagyobb rágcsálók leküzdésére
  • Két rész, robusztus csapda, PEFC ™ tanúsítvánnyal rendelkező bükkfa
  • Időjárás -rezisztens és robusztus a szabadtéri használatra

Műszaki adatok:

  • Méretek: 15,5 cm x 9,3 cm x 17,5 cm
  • Anyag: PEFC ™ tanúsított bükkfa, horganyzott rugós acélhuzal
  • Landing Country: Németország

A kézbesítés hatálya:

1x patkánycsapda wina

GYIK

Milyen előnyei vannak a patkány csapdájának?
A Wina patkánycsapdája egy nagyteljesítményű kártevőirtó eszköz, amelyet kifejezetten patkányok és nagyobb rágcsálók számára fejlesztettek ki. Nagy hatékonyságot és tartósságot kínál, még a szabadban történő többszörös használat esetén is, és elég robusztus ahhoz, hogy ellenálljon a mezőgazdasági környezet követelményeinek.

Kinek a patkánycsapdája különösen megfelelő?
A Wina patkánycsapdája különösen alkalmas a mezőgazdasági termelők, a háztulajdonosok és mindenki számára, aki hatékony megoldást keres a patkányok és a nagyobb rágcsálók leküzdésére.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.