Cit Kézi rovarirtó porszóró 12 cm x 24 cm egy pillantásra:


CIT atomizáló 12cm x 24 cm - Hatékony atkák elleni küzdelem a csirke coop -ban

A cit atomizáló 12cm x 24 cm értékes eszköz az atkák elleni küzdelemhez a csirkecsoportban. Ez lehetővé teszi a peszticidek egységes alkalmazását por formájában, például a CIT -diakaridban, amely biztosítja a kártevők elleni hatékony és eredményes harcot.

A praktikus méretének és a fénytervének köszönhetően a CIT porlasztó nagyon könnyen használható. A porlasztó kitöltése nem bonyolult, így gyorsan és hatékonyan működhet. Robusztus műanyagból készült, a porlasztó tartós és könnyen tisztítható és várható.

A CIT porlasztó különösen alkalmas csirke- és mezőgazdasági szolgáltatók számára, akik hatékony megoldást keresnek az atkák elleni küzdelemre a csirke istállókban. Ezzel a gyakorlati eszközzel megvédheti állatait a nem kívánt kártevőktől, és így biztosíthatja az állomány egészségét és termelékenységét.

Áttekintés:

  • Hatékony eszköz az atkák elleni küzdelemhez a csirkehúsban
  • Engedélyezi a peszticidek egyenletes alkalmazását por formájában
  • Handy méret és egyszerű kezelés

Műszaki adatok:

  • Méretek: 12 cm x 24 cm
  • Anyag: műanyag

A kézbesítés hatálya:

1x CIT porlasztó 12cm x 24cm

GYIK

Milyen előnyei vannak a CIT -porlasztónak?
A CIT porlasztó lehetővé teszi a peszticidek por formájában történő hatékony és hatékony felhasználását az atkák elleni küzdelemhez a csirkehúsban. Hasznos méretével és egyszerű kezelésével nélkülözhetetlen eszköz minden csirke -tartó számára.

Kinek a cit -porlasztó különösen alkalmas?
A CIT -porlasztó különösen alkalmas csirketulajdonosok és mezőgazdasági szolgáltatók számára, akik hatékony megoldást keresnek az atkák elleni küzdelemre a csirke istállókban.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.