Cit FlyAttack légyirtó koncentrátum istállókhoz 500 ml hosszantartó hatású egy pillantásra:


Flyattack, 500 ml légykoncentrátum - Modern védelem a repülés ellen stabil alkalmazásokhoz

A flyattack, 500 ml légykoncentrátum egy modern légyvédelmi rendszert képvisel stabil használatra, amely kiváló időtartamot kínál 6 hétig. Ez a hatékony koncentrátum minden típusú legyet és minden parazitát meghalad.

A flyattack fő tevékenysége a permetrin, egy hatékony rovarirtó, valamint a természetes piretroidok. Ez a kombináció biztosítja a hatékony védelmet és a legyek és más kártevőkkel szembeni hosszú távú védelmet. A felhasználás könnyű és praktikus, ahol a koncentrátum rugalmasságot kínál arra, hogy szükség szerint hígítsa, és a parazita nyomástól függően.

A Flyattack légykoncentrátum különösen alkalmas azoknak a gazdáknak és a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai számára, akiknek hosszú távú és hatékony védelmére van szükségük a repülés és a paraziták ellen stabil rendszerükben. A termék biztosítja, hogy az állatok és a stabil rendszerek nagyrészt a bosszantó és káros legyektől mentesek.

Áttekintés:

  • Modern légyvédelmi rendszer stabil használatra
  • Kiváló időtartamú munka akár 6 hetesig is
  • harcol minden típusú legyek és paraziták ellen

Műszaki adatok:

  • Tartalom: 500 ml
  • Aktív komponensek: permetrin, piretrin + piretroid

A kézbesítés hatálya:

1x Flyattack, 500 ml légykoncentrátum

GYIK

Milyen előnyei vannak a Flyattack légykoncentrátumnak?
A Flyattack légykoncentrátum hosszú, és hatékony védelmet nyújt a legyek és a paraziták ellen. Kiváló időtartama legfeljebb 6 hét, ezért nagyon praktikus a stabil alkalmazásokhoz.

Kinek a Flyattack Fly koncentrátum különösen alkalmas?
A Flyattack légykoncentrátum különösen alkalmas a gazdálkodók és a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai számára, akiknek stabil rendszerükben hatékony védelemre van szükségük a legyek és paraziták ellen.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.