Cit FlyBooster rovarirtó univerzális spray 250 ml egy pillantásra:


cit Flybooster spray -töltő 250 ml - Hatékony védelem a repülõ paraziták ellen

A cit flybooster spray -töltő 250 ml egy gyakorlati rovarirtó spray, amely hatékony védelmet nyújt a legyek, fékek, szúnyogok és más repülő paraziták ellen. Ez egy ideális megoldást jelent az Ön biztonsága és az állatok számára azáltal, hogy hatékony akadályt kínál a bosszantó rovarok ellen.

Ez a spray mind beltéri, mind kültéri használatra alkalmas, például a teraszon vagy az istállóban, ahol a magas rovarsűrűség gyakran uralkodik. A kézi alkalmazás mellett a spray használható újratöltési patronként az automatikus permetezőgép számára.

A CIT Flybooster spray nagyon hasznos és ideális az állatok védelmére, amelyek gyakran különösen hasznosak a nagy rovarok sűrűségű területein, amelyek gyakran szenvednek különösen a rovaroktól. A spray azonnali hatása a természetes piretrumnak köszönhető. Felhívjuk figyelmét, hogy a biocid termékeket óvatosan kell használni. Használat előtt feltétlenül olvassa el a címkét és a termékinformációkat!

Áttekintés:

  • Rovarirtó spray legyek, fékek, szúnyogok és más repülő paraziták ellen
  • Beltéri és kültéri használatra alkalmas
  • Használható újratöltési patronként a Flybooster permetezőgéphez

Műszaki adatok:

  • Tartalom: 250 ml
  • Aktív összetevők: piretrin + piretroid, piperonil -butoxid

A kézbesítés hatálya:

1x CIT Flybooster Spray Prasher 250 ml

GYIK

Milyen előnyei vannak a CIT Flybooster spray -knek?
A CIT Flybooster spray hatékony védelmet nyújt a legyek, fékek, szúnyogok és más repülő paraziták ellen. Ez mind beltéri, mind kültéri használatra is alkalmas, és a Flybooster spray -hez is felhasználható.

kinek a cit flybooster spray -je különösen alkalmas?
A CIT Flybooster spray különösen alkalmas olyan területekre, ahol nagy a rovarok, és ideális az állatok védelmére, amelyeket az istállókban tartanak, amelyek gyakran szenvednek, különösen a rovaroktól.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.