Ugrás a fő tartalomra

Univerzális védelem és borítóhálózat 5 x 5 m, 30 mm -es ing: Többcélú biztonság a szóközökhöz

Univerzális védelem a biztonságos és nyugodt környezet érdekében

Az állatok és a természet szerelmeseinek

A univerzális védelmi és lefedettségi hálózat 5 x 5 m, az ing 30 mm tökéletes megoldást kínál a terei biztonságának biztosítására. Ezt az univerzális hálózatot úgy tervezték, hogy megvédje a különféle lényeket és növényeket a madárrohamoktól vagy más ragadozóktól.

Ez a termék ideális csirkék, róka, tavak és még sok más kerítések lefedésére. Védi a baromfi, a halak és a kis állatokat a légi támadásoktól hatékonyan. Ugyanakkor rugalmas szerkezete szintén alkalmas a fák, bokrok, virágágyások és hasonlók lefedésére. Az UV -vel és a légköri körülményekkel szembeni ellenállásának köszönhetően felhasználható mind a belső, mind a külső terekben, garantálva a kopás és a kopás nagy ellenállását.

Válassza ki az univerzális védelmet, és fedje le 5 x 5 m, 30 mm -es inget a többcélú és tartós biztonság érdekében. Ezzel a hálózattal békében élvezheti tereit, tudva, hogy az állatok és a növények biztonságban vannak a külső fenyegetésektől.

Univerzális védelem és lefedettség hálózat 5 x 5 m, ing 30 mm -es összefoglaló:

  • különféle állatok és növények védelmére alkalmas
  • ellenáll az UV -nak és az időjárási körülmények között
  • Ideális belső és külső használatra
  • Nagy ellenállás a kopás és a hasítás ellen
  • Kapás nélkül kivágható

Az ellátás magában foglalja:

1x univerzális védelem és fedezeti hálózat 5 x 5 m, ing 30 mm

Gyakran kérdések:

Az univerzális védelmi és lefedettségi hálózat felhasználható bármilyen állat vagy növény védelmére?

Igen, az univerzális védelmi és lefedettség -hálózat ideális az állatok és növények széles skálájának védelmére a madaraktól és más ragadozóktól.

Az univerzális védelmi és lefedettségi hálózat szabadban használható?

Igen, a hálózat ellenáll az UV -nak és az időjárási körülmények között, így mind belső, mind külső használatra alkalmas.

0 az 0 értékelésből

Átlagos értékelés 0 a 5 csillagból

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.