AniScale mérőállomás (mérőállvánnyal, 2 panellel és 2 tolóajtóval) egy pillantásra:


Anicale mérési szint - Pontos súlyszabályozás állatok számára

A anicale mérlegelési állvány egy bölcsőplatform, amely gumi szőnyeggel van felszerelve. Biztonságos és zajtábla környezetet kínál az állatok számára a súlyszabályozás során. Az anikáliai mérési platform használata minimalizálja az állatok stresszét és biztosítja a pontos mérési eredményeket.

Ezt a terméket a különösen robusztus kialakítása jellemzi. Ez a hosszú, lasztikus építkezés biztosítja, hogy a mérlegelési platform sok éven át megbízhatóan működjön, még intenzív felhasználással is, és pontos mérési eredményeket ad.

A anicale mérési szint könnyen integrálható a Palisade Trap rendszerekbe vagy a versenypályákba. Ezért ideális társ minden állattulajdonos és mezőgazdasági társaság számára, amelyek megbízható módszert igényelnek az állatok mérésére.

Áttekintés:

  • bölcsőplatform gumi szőnyeggel
  • Biztonságos és zaj -elcsúfító környezet
  • extra robusztus tervezés
  • Egyszerű integráció a Palisaden csapda rendszerekben vagy a versenypályákban

Műszaki adatok:

  • Anyag: Nagyon rugalmas acél
  • Kiegészítők: Gumi szőnyeg, 2 panel, 2 ajtó

A kézbesítés hatálya:

1x Anicale mérőállvány (mérlegelő platform, 2 panel, 2 ajtó)

GYIK

Mit lehet az anicália mérlegelni?
Az anikáliai mérlegelő állvány robusztus és pontos bölcsőplatform az állatok számára. Biztonságos és zajtábláló környezetet kínál az állatok számára a súlyszabályozás során, és könnyen beilleszthető a Palisade Trap Systemsbe vagy a Racingbe.

Kinek az anikálódási szintje különösen megfelelő?
Az anicália mérési szintje különösen alkalmas a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai és a mezőgazdasági társaságok számára, amelyek megbízható módszert igényelnek az állatok súlymérésére.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.