Uddero Clean Újrafelhasználható tőgytisztító kendő 27 x 29 cm (50 db) egy pillantásra:


Eutertuch Uddero Tiszta újrafelhasználható 27 x 29 cm - A tőzsdei tisztítás és a csírafizetés csökkentése érdekében

A tőgy törülköző Uddero Clean egy újrafelhasználható kendő, amelyet kifejezetten a tőgytisztításhoz és a csírafizetés csökkentéséhez fejlesztettek ki. Gyakorlati és hatékony megoldást kínál a tejtermelés higiéniájának biztosítása és az állatok védelme érdekében.

A újrahasznosítható tőgy törölközők moshatók és főznek -rezisztensek, ami biztosítja azok tartósságát és hatékonyságát. A fejés előtt hatékonyan tisztítják meg a tőzsdet, hogy csökkentsék a testek számát, és minimalizálják a mastitis és más tőgyfertőzések kockázatát.

A tőgy törölköző Uddero Clean különösen alkalmas tejtermelők és gazdák számára, akik hatékony módszert keresnek a tőgy tisztítására és a baktériumok csökkentésére.

Áttekintés:

  • újrafelhasználható ruhával a tőgy tisztításához és a csíra fizetés csökkentéséhez
  • mosható és főzz -rezisztens

Műszaki adatok:

  • Anyag: Robusztus, mosás és főzési ellenálló anyag
  • Méret: 27 x 29 cm

A kézbesítés hatálya:

50x tőgy törölköző Uddero tiszta újrafelhasználható 27 x 29 cm

GYIK

Milyen előnyei vannak Udderchen Uddero tiszta?
Az Uddero tiszta tőgy törülköző egy újrafelhasználható kendő a tőgy tisztításához és a csíra csökkentéséhez. Mosható és főtt, ami garantálja annak tartósságát és hatékonyságát. Ennek a ruhanak a használata hozzájárulhat a mastitis és más tőgyfertőzések minimalizálásához.

Kinek a tőgy törülközője, Uddero tiszta?
Az Uddero Clean Eutert ruhája különösen alkalmas tejtermelők és gazdálkodók számára, akik hatékony módszert keresnek a tőgy tisztítására és a baktériumok csökkentésére.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.