Rozsdamentes acél univerzális etetőtál 5,5 l egy pillantásra:


Héja rozsdamentes acél etetése - robusztus és higiénikus szarvasmarhának

A feed héja rozsdamentes acél egy általánosan használható héj, amelyet optimálisan fejlesztettek ki a különböző állati fajok táplálására. Robusztus és higiénikus felépítése ideális választás minden olyan állattulajdonos számára, aki hosszú élettartamot és tisztaságot köt.

Ez a takarmányhéj nagy minőségű rozsdamentes acélból készül, ami különösen robusztus és tartós. Higiénikus tulajdonságainak köszönhetően könnyen megtisztítható, ami hozzájárul az általános egészséghez és az állatok jólétéhez. Ezért tökéletes az istállóban vagy a legelőn történő felhasználáshoz.

A rozsdamentes acélból készült takarmányhéj ideális a mezőgazdasági termelők, a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai és a tenyésztők számára, akik robusztus, könnyen tisztítható és higiéniai megoldást keresnek az állatok táplálására.

Áttekintés:

  • Általános alkalmazható héj az etetéshez
  • Különösen robusztus és higiénikus
  • Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül,
  • Ideális az istállóban való felhasználáshoz

Műszaki adatok:

  • Anyag: rozsdamentes acél
  • Átmérő: 30 cm
  • Kapacitás: 5,5 L

A kézbesítés hatálya:

1x takarmányhéj rozsdamentes acél

GYIK

Milyen előnyei vannak a rozsdamentes acél takarmányhéjnak?
A rozsdamentes acél takarmányhéj egy általánosan használható héj a különféle állati fajok táplálására. Különösen robusztus és higiénikus, ami tartós és könnyen tisztítható. Tulajdonságai miatt hozzájárul az általános egészséghez és az állatok kútjához.

Kinek a rozsdamentes acél takarmányhéja különösen alkalmas?
A rozsdamentes acélból készült takarmányhéj tökéletes a gazdálkodók, a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai és a tenyésztők számára, akik robusztus, könnyű és higiéniai megoldást keresnek az állatok táplálására. Ideális az istállóban vagy a legelőn történő felhasználáshoz.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.