Masztitisz detektor MD4Q egy pillantásra:


  • Lehetővé teszi a szubklinikai tőgygyulladás korai diagnózisát
  • Vízálló ház az istállóban és a legelőn való használatra
  • A mérési eredmények USB-kábelen keresztül számítógépre továbbíthatók.
  • Memória 250 állat és 200.000 mérés számára dátummal és időve

Masztitisz detektor MD4Q

A Mastitis Detector egy innovatív eszköz, amely lehetővé teszi a tejben bekövetkező változások észlelését még az akut tőgygyulladás kialakulása előtt. A legújabb kutatások alapján bebizonyosodott, hogy a tej sótartalma a tőgygyulladásos fertőzés kezdetével meredeken megnő. A Mastitis Detector pontosan itt lép be a képbe, a tőgy egyes negyedeiből származó tej elektromos ellenállásának mérésével. A sótartalom vagy az elektromos ellenállás így az esetleges tőgygyulladás megbízható indikátoraként szolgál.

A Mastitis Detector kiemelkedő jellemzője, hogy képes a tejben bekövetkező változásokat jóval azelőtt észlelni, hogy az állatnál egyéb klinikai tünetek és tünetek jelentkeznének. Ez lehetővé teszi a Mastitis Detector számára, hogy a szubklinikai tőgygyulladást korai stádiumban diagnosztizálja, mielőtt az állat komolyan megbetegedne.

Vízálló háza lehetővé teszi a készülék beltéri és kültéri használatát egyaránt. A készülék hordozható, és könnyen magával vihető bárhová, ahol szükség van rá. Az érzékelő nagyméretű LED-kijelzője egyszerre mutatja az összes tőgynegyed mérési eredményét, így az értékek könnyen összehasonlíthatók.

A teljes körű felügyelet és kiértékelés érdekében a mérési eredmények a mellékelt USB-kábel segítségével átvihetők a számítógépre és tárolhatók. A tőgygyulladás-érzékelő belső memóriája 250 állat és 200 000 mérés tárolására alkalmas, dátummal és időponttal. Ez lehetővé teszi az adatok nyomon követését és későbbi értelmezéséhez való felhasználását.

A masztitiszdetektor akkumulátorral van ellátva, és azonnal használatra kész.

Áttekintés:

  • Elősíti a szubklinikai tőgygyulladás korai diagnózisát
  • Vízálló ház az istállóban és a legelőn egyaránt használható
  • Az összes tőgynegyed mérési eredményei egyszerre jelennek meg, így az értékek összehasonlítása lehetséges
  • Mérési eredmények USB-kábelen keresztül átvihetők a számítógépre
  • -Memória 250 állat és 200.000 mérés számára dátummal és idővel
  • Nagy LED kijelző
  • Beépített akkumulátor: 4 x 1,5 V - AA (Mignon) LR6

Szállítási tételek:

MD4Q masztitisz detektor

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Állatfajok: , Szarvasmarha

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.