Leovet 5-Star sörény spray 2,5 literes kannában egy pillantásra:


  • Utántöltő tartály 2,5 liter tartalommal
  • Az arginin elősegíti a sörény növekedését
  • Pentavitint tartalmaz viszketés és bőrirritáció ellen.
  • Provitamin a bőr és a sörény több nedvességéért
  • Véd a por és a szennyeződés ellen napokig

Leovet 5-Star sörény spray 2,5 literes kannában

A Leovet 5 csillagos prémium minőségű sörény spray-je feltűnően szép fényt és rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek, a sörénynek és a faroknak.

A Leovet 5-Star sörény spray számos előnnyel rendelkezik az összetevőinek köszönhetően. A benne lévő arginin fontos sörény ápoló tápanyagként elősegíti a haj növekedését. A benne lévő pentavitin szabályozza a ló bőrének és hosszú szőrének nedvességháztartását, megszünteti a viszketést és csökkenti a bőrirritációkat. A B5-provitamin (panthenol) javítja a bőr és a hosszú sörény nedvességmegtartó képességét, valamint fényt és rugalmasságot kölcsönöz. A Leovet 5-Star sörény spray több napig védelmet nyújt a por és a szennyeződések ellen.

Egyszerűen töltse újra a szórófejes flakont az utántöltő flakonnal, és így fenntartható módon takarítson meg hulladékot és pénzt.

A Leovet 5 csillagos sörény spray tesztelőinek 90%-a azt mondja: "Ez a kedvenc sörény spray-m, jobban működik és jobban ápol, mint a régi sörény-spray".

Áttekintés:

  • Premium sörényspray a ragyogásért és a rugalmasságért
  • Az arginin elősegíti a haj növekedését
  • Pentavitint tartalmaz viszketés és bőrirritáció ellen
  • Provitamin a bőr és a sörény több nedvességéért
  • Napokig véd a por és a szennyeződés ellen

Szállítási tételek:

1x Leovet 5-Star sörény spray 2,5 literes utántöltő kannában

Gyártó "leovet"

Leovet - hatékony lóápolás a legmagasabb Szinten.

A Leovet innovatív termékeivel több egészséget kap a ló, és kevesebb munkát a lovas, mindig is ez volt az Elképzelés. A lóápolási termékeket a Leovet cég lahnaui (DE) telephelyén fejlesztik és Gyártják. A saját laboratóriumunkban végzett folyamatos minőségellenőrzés biztosítja, hogy a termékek egyenletesen magas színvonalat Képviselnek. Ezt azért tudjuk elérni, mert laboratóriumunk személyzete és technikai felszerelései mindig a technológia és a tudomány élvonalában Vannak.

A Leovet pataápolási termékeket, speciális fajtáknak szánt speciális ápolószereket, hatékony lólégyriasztókat, az ápolt szőrzet és a tiszta hosszúszőrzet alapanyagát, regeneráló és jó közérzetet biztosító cikkeket, valamint bőrápolási kiegészítőket kínál a nyereg és a kantár Számára. A széles választék jelenleg Kb. 60 terméket tartalmaz a legkülönbözőbb igényekre, és Európa-szerte ismert és Népszerű.

Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.