Leovet 5-Star sörény spray 550 ml egy pillantásra:


  • A szenzációs fényességért és simaságért
  • Az arginin elősegíti a haj növekedését
  • A pentavitin megállítja a viszketést és a bőrirritációkat
  • Provitamin B5 - több nedvesség a bőrnek és a hajnak
  • Véd a por és a szennyeződés ellen napokig

Leovet 5-Star sörény spray 550 ml

A Leovet prémium sörényspray 5 csillagos minőségben feltűnően szép fényt és rugalmasságot biztosít a bőrnek, a sörénynek és a faroknak.

A Leovet 5-Star sörény spray összetételének köszönhetően számos előnnyel rendelkezik. Az arginin elősegíti a sörény növekedését, mint alapvető sörény ápoló tápanyag. A benne lévő pentavitin szabályozza a bőr és a sörény nedvességtartalmát, megszünteti a viszketést és enyhíti a bőrirritációkat. A B5 provitamin (panthenol) javítja a bőr és a hosszú szőrzet nedvességtartalmát, valamint fényt és rugalmasságot kölcsönöz. A Leovet 5 csillagos sörény spray napokig védelmet nyújt a por és a szennyeződések ellen.

A Leovet 5-Star sörény spray tesztelőinek 90%-a azt mondja: "Ez a kedvenc sörény spray-m, jobban működik és jobban ápol, mint a régi sörény spray-m".

Áttekintés:

  • Premium sörény spray a fényességért és rugalmasságért
  • Az arginin, mint alapvető sörény-tápanyag
  • Pentavitin viszketés és bőrirritáció ellen
  • Több nedvesség a bőrnek és a sörénynek a B5 provitamin (panthenol) révén
  • Véd a por és a szennyeződés ellen napokig

Szállítási tételek:

1x Leovet 5-Star sörény spray 550 ml

Gyártó "leovet"

Leovet - hatékony lóápolás a legmagasabb Szinten.

A Leovet innovatív termékeivel több egészséget kap a ló, és kevesebb munkát a lovas, mindig is ez volt az Elképzelés. A lóápolási termékeket a Leovet cég lahnaui (DE) telephelyén fejlesztik és Gyártják. A saját laboratóriumunkban végzett folyamatos minőségellenőrzés biztosítja, hogy a termékek egyenletesen magas színvonalat Képviselnek. Ezt azért tudjuk elérni, mert laboratóriumunk személyzete és technikai felszerelései mindig a technológia és a tudomány élvonalában Vannak.

A Leovet pataápolási termékeket, speciális fajtáknak szánt speciális ápolószereket, hatékony lólégyriasztókat, az ápolt szőrzet és a tiszta hosszúszőrzet alapanyagát, regeneráló és jó közérzetet biztosító cikkeket, valamint bőrápolási kiegészítőket kínál a nyereg és a kantár Számára. A széles választék jelenleg Kb. 60 terméket tartalmaz a legkülönbözőbb igényekre, és Európa-szerte ismert és Népszerű.

Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.