Leovet gyógynövénytáp 800 g egy pillantásra:


  • Az egészséges légutak és hörgők érdekében
  • Hosszú ideje bevált, kiegyensúlyozott gyógynövénykeverék
  • 9 jótékony gyógynövény a ló tüdeje számára
  • Kíméletesen szárítva és frissen csomagolva

Leovet gyógynövényes kiegészítő takarmány 800 g

Természetes gyógynövények az egészséges légutakért és hörgőkért!

A Leovet kiegészítő takarmánya régóta tesztelt tiszta gyógynövények kiegyensúlyozott keverékéből áll. Ez a lóherét, csalánfűvet, cickafarkfűvet, édesgyökeret, borsmentát, bordófűvet, mályvacukorgyökeret, édesköményt és kakukkfüvet tartalmazó recept biztosítja az egészséges légutakat és hörgőket. A gyógynövényeket kíméletesen szárítják és frissen csomagolják a visszazárható csomagolásba, hogy a hatóanyagok megmaradjanak.

Etetési javaslat: 1 - 2 csészényit nedvesítsen meg egyszerre kétszeres mennyiségű vízzel (hideg vagy meleg) és etesse meg azonnal vagy 30 - 60 perces áztatási idő után a koncentrátummal keverve.

Áttekintés:

  • Az egészséges légutak és hörgők érdekében
  • Kiegyensúlyozott keveréke az időben bevált gyógynövényeknek
  • 9 jótékony gyógynövény a tüdő számára
  • Kíméletesen szárítva és frissen csomagolva
  • Tartalom: 800 g

Összetevők:

Nyersfehérje 13,9%, nyersrost 17,9%, nyershamu 12,4%, nyerszsír 2,7%.

Szállítási tételek:

1x Leovet gyógynövényes kiegészítő takarmány 800 g

Gyártó "leovet"

Leovet - hatékony lóápolás a legmagasabb Szinten.

A Leovet innovatív termékeivel több egészséget kap a ló, és kevesebb munkát a lovas, mindig is ez volt az Elképzelés. A lóápolási termékeket a Leovet cég lahnaui (DE) telephelyén fejlesztik és Gyártják. A saját laboratóriumunkban végzett folyamatos minőségellenőrzés biztosítja, hogy a termékek egyenletesen magas színvonalat Képviselnek. Ezt azért tudjuk elérni, mert laboratóriumunk személyzete és technikai felszerelései mindig a technológia és a tudomány élvonalában Vannak.

A Leovet pataápolási termékeket, speciális fajtáknak szánt speciális ápolószereket, hatékony lólégyriasztókat, az ápolt szőrzet és a tiszta hosszúszőrzet alapanyagát, regeneráló és jó közérzetet biztosító cikkeket, valamint bőrápolási kiegészítőket kínál a nyereg és a kantár Számára. A széles választék jelenleg Kb. 60 terméket tartalmaz a legkülönbözőbb igényekre, és Európa-szerte ismert és Népszerű.

Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.