Leovet ezüst krém 150 ml egy pillantásra:


  • Egészséges bőr sérülések és gyulladások után
  • A fertőtlenítő hatás a kolloid ezüstnek köszönhetően
  • Nedvességet ad a kicserepesedett bőrnek
  • Doppingmentes

Leovet ezüst krém lovaknak 150 ml

Ideális a bőr ápolására sérülések után.

A Leovet ezüst kenőcs tiszta ezüstöt tartalmaz, amely folyamatosan ezüstionokat bocsát ki, és így antiszeptikus hatást fejt ki. A baktériumok visszaszorulnak, a gyulladás alábbhagy, a bőr regenerálódhat és megnyugodhat. A kiváló minőségű növényi olajok hidratálják és rugalmassá teszik a kicserepesedett bőrt. Megelőzően is használható baktériumoktól való védelmére. A Leovet ezüst kenőcs a Leovet cink-oxid spray-vel együtt használható.

A lovaknak szánt ezüstkrém doppingmentes, ezért a versenyeken is nyugodtan használható.

Áttekintés:

  • Leovet Silver krém és sebkenőcs lovaknak
  • Védi a bőrt sérülések után
  • Nedvességet biztosít a repedezett bőrnek
  • Antiszeptikus hatás - a kolloid ezüstnek köszönhetően
  • Avokádóolajat, körömvirágolajat, jojobaolajat, valódi kamillát, cinket tartalmaz
  • Doppingmentes

Szállítási tételek:

1x Leovet ezüst krém lovaknak 150 ml

Gyártó "leovet"

Leovet - hatékony lóápolás a legmagasabb Szinten.

A Leovet innovatív termékeivel több egészséget kap a ló, és kevesebb munkát a lovas, mindig is ez volt az Elképzelés. A lóápolási termékeket a Leovet cég lahnaui (DE) telephelyén fejlesztik és Gyártják. A saját laboratóriumunkban végzett folyamatos minőségellenőrzés biztosítja, hogy a termékek egyenletesen magas színvonalat Képviselnek. Ezt azért tudjuk elérni, mert laboratóriumunk személyzete és technikai felszerelései mindig a technológia és a tudomány élvonalában Vannak.

A Leovet pataápolási termékeket, speciális fajtáknak szánt speciális ápolószereket, hatékony lólégyriasztókat, az ápolt szőrzet és a tiszta hosszúszőrzet alapanyagát, regeneráló és jó közérzetet biztosító cikkeket, valamint bőrápolási kiegészítőket kínál a nyereg és a kantár Számára. A széles választék jelenleg Kb. 60 terméket tartalmaz a legkülönbözőbb igényekre, és Európa-szerte ismert és Népszerű.

Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Leovet cink-oxid spray 200 ml
Leovet cink-oxid spray 200 ml Egyszerre ápolja a sebeket és védi őket a káros hatásoktól - a cink-oxid spray lehetővé teszi ezt. A Leovet cink-oxid spray alkalmas kisebb és felületes sebek kezelésére. A cink-oxid spray azonnal védőfilmet képez, így távol tartja a rovarokat, véd a baktériumoktól, a szennyeződésektől és más káros környezeti hatásoktól. Ugyanakkor a cink támogatja a bőr természetes regenerálódását, és nem hagyja kiszáradni. Még az erősen igénybevett, érzékeny bőrfelületek is ápolhatók a cink-oxid spray-vel, Áttekintés: Kisebb, nyílt sebek lefedésére Védelem a baktériumok és szennyeződések ellen Támogatja a bőr regenerálódását Hatékonyan ápolja az irritált bőrt Megakadályozza a kiszáradást Szállítási tételek: 1x Leovet cink-oxid spray 200 ml

Tartalom: 0.2 Liter (27 235 Ft* / 1 Liter)

5 447 Ft*
db.