pH-PILL tabletta a bendő savasodása ellen 4 x 120 g egy pillantásra:


  • Véd a bendő túlsavasodásától
  • Hatékonyan növeli a pH-értéket a bendőben
  • Csökkenti a laminitis és a sántaság kockázatát
  • Kíméletesen nátrium-bikarbonátból gyártva
  • Tudományosan tesztelt és GMP+ FSA által biztosított

pH-PILL tabletta foszforhiány ellen 4 x 120 g

A pH-PILL-lel megvédheti tejelő teheneit a bendő túlsavasodásától. A készítmény növeli a bendő pH-értékét, és csökkenti a sántaság és a laminitis kockázatát.

A helytelenül beállított fejadagok miatti túl sok koncentrátum gyorsan a bendő túlsavasodásához (bendő acidózis) vezet a teheneknél. Ez súlyos következményekkel járhat a szarvasmarha egészségére nézve. A pH-Pill az első bikarbonát tabletta a bendő savasodás ellen. A nátrium-bikarbonát készítmény hatékonyan növeli a bendő pH-értékét, és csökkenti az anyagcserezavarok, a laminitis vagy a sántaság kockázatát. A bendő túlsavasodását az alacsony tejzsírtartalomról lehet felismerni, a tehenek több mint 5%-ánál a havi tejellenőrzéskor 3%-nál kevesebb tejzsírtartalom a bendő túlsavasodását jelzi. A bendőlé alacsony pH-értéke (< 5,5) szintén a bendő túlsavasodására utal.

Alkalmazás: Adjon 2 tablettát szükség szerint. Ideális esetben a pH-PILL készleten van, hogy gyorsan tudjon reagálni.

Áttekintés:

  • Hatékonyan véd a bendő túlsavasodása ellen
  • Növeli a pH-értéket a bendőben
  • A bendő optimális egészségéért
  • Csökkenti a laminitis és a sántaság kockázatát
  • Nátrium-bikarbonátból készül
  • Tudományosan tesztelt és GMP+ FSA által biztosított
  • Geishauser & Hergt 2016: Breeding Science 88, 180-188

Szállítási tételek:

1x pH-PILL tabletta foszforhiány ellen 4 x 120 g

Származás: Németország

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


SENIOR tabletta beadó tehenek számára
SENIOR tabletta behelyező tehenek számára Az első ergonomikusan kialakított tabletta beadó tejelő tehenek számára. Optimálisan alkalmazkodik a tehén szájához a tabletta természetes, kíméletes behelyezéséhez. A SENIOR tabletta beadó a Vuxxx minőségi márkától, amelyet arra fejlesztettek ki, hogy kíméletesen és egyszerűen adagolja a tablettákat a teheneknek. A praktikus tablettaadagolóval gyengéden és természetesen juttathatja be a pirulákat és tablettákat a tejelő tehenek nyelőcsövén keresztül. A SENIOR ergonomikusan ívelt, mint a borjú száján keresztül a nyelőcsőbe vezető út. A bevezető eszköz vége lekerekített, hogy a sérülésveszélyt minimálisra csökkentse. Más etetőkhöz képest a SENIOR hihetetlenül könnyen kezelhető. Rozsdamentes acélcsőből és műanyag dugattyúból készült, így garantált a hosszú élettartam. A tolókészülék könnyen tisztítható. Egyszerűen öblítse le forró folyóvíz alatt, és máris úgy néz ki, mintha új lenne. Hogyan működik a SENIOR? 1. Helyezze a tablettát a csészébe 2. Nyúljon át az orrnyereg felett az állkapocs fogatlan peremére az egyik kezével. 3. Csiklandozzuk a szájpadlást, amíg a borjú önállóan kinyitja a száját. 4. A másik kezével óvatosan nyomja be a bevezető eszközt a szájba. 5. Óvatosan tolja át a nyelv alján, amíg a piros csavarfej a flotta szájpadlásának magasságában van. 6. Engedje ki a tablettát. Áttekintés: Ergonómiailag hajlított tabletta beadó a tejelő tehenek számára Kíméletes és könnyű a tabletták behelyezése Hihetetlen kezelhetőség Kerekes vég, így kisebb a sérülés veszélye Kiváló minőségű rozsdamentes acélcsőből készült, műanyag tolóelemmel Gyors és egyszerű tisztítás Tudományosan tesztelt Szállítási tételek: 1x SENIOR tabletta beadó tehenek számára

38 677 Ft*
db.