Dunlop biztonsági csizma Purofort FieldPRO 42 egy pillantásra:


  • Magas viselési kényelem, mint egy tornacipő
  • Snug-fit kialakítás az optimális illeszkedés és fogás érdekében
  • Ideális a mezőgazdaságban, az erdészetben és az iparban
  • Ultra könnyű + rugalmas az innovatív Purfort technológiának köszönhetően
  • Behatolásvédelemmel a biztonságért minden lépésnél

Dunlop biztonsági csizma Purofort FieldPRO

A Purofort erőssége: Kényelmes, mint egy tornacipő és nem fárad el a láb, egész nap! Az innovatív Snug-Fit illeszkedésnek és a Purofort anyagtechnológiának köszönhetően hihetetlenül könnyű és rugalmas anélkül, hogy a biztonságot feláldozná.

A Dunlop Purofort FieldPRO biztonsági gumicsizma könnyű és összetéveszthetetlenül kényelmes tapintásával nyűgöz le a mezőgazdasági, erdészeti és ipari munkák során. A speciális Snug-Fit kialakításnak köszönhetően ez a biztonsági bakancs szinte olyan kényelmes, mint egy tornacipő, és megakadályozza a sarok csúszását. Az innovatív Purofort anyagtechnológiának köszönhetően a Dunlop Purofort FieldPRO nagyon könnyű és rugalmas, anélkül, hogy a biztonság rovására menne. A profilozott külső talp kiváló tapadást garantál még sáros és nedves terepen is. A beépített külső talpcsatornák elvezetik a sarat és a vizet a környezetbe, így minden lépés biztonságot nyújt. Az acél középtalp áthatolásvédőként szolgál olyan terepen, ahol hegyes vagy éles tárgyak jelentenek veszélyt. Hideg napokon vagy hideg környezetben a -20 °C-ig tartó hőszigetelés hatékony védelmet nyújt a hideg ellen.

Áttekintés:

  • Kényelmes illeszkedés, mint egy tornacipő
  • Innovatív Snug-Fit kialakítás a nagyon jó, szilárd tapadásért
  • Tökéletes választás a mezőgazdaságban, az erdészetben és az iparban dolgozó szakemberek számára
  • A könnyű + rugalmas Purofort anyagnak köszönhetően a lábak nem fáradnak el gyorsan
  • Vágás- és kopásálló, minden lépésnél biztonságot nyújt
  • Purofort® anyagtechnológia -20 °C-ig tartó hőszigetelést biztosít
  • SRC tanúsítvánnyal rendelkező Professional talpbetét a kiváló talajfogás érdekében
  • A talpcsatornák elvezetik a sarat és a vizet a környezetbe
  • A futófelület kopásjelzővel a talp teljesítményének nyomon követéséhez
  • S5 & EN ISO 20345:2011 tanúsítvánnyal rendelkező acél talpbetét és középtalp
  • Felső anyag: habosított poliuretán / Purofort
  • Belső anyag: textil bélés
  • Bélés: hideg bélelt, mégis hideg szigetelő
  • Talpbetét: 2 rétegű poliészter talpbetét
  • Feltételesen olaj-, benzin- és saválló
  • Szín: zöld/fekete

Méretek:

37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Szállítási tételek:

1x pár Dunlop biztonsági csizma Purofort FieldPRO

Gyártó "Dunlop"

Dunlop gumicsizma - A munkacsizma minden kihívásra

A kiváló minőségű Dunlop gumicsizmák és biztonsági bakancsok tökéletesek a mindennapi Munkához. A tanúsított biztonsági bakancsok optimális védelmet nyújtanak a munka során, például az építkezésen vagy az istállóban jelentkező esetleges veszélyekkel Szemben. Így a Dunlop bakancs az optimális biztonsági bakancs a mezőgazdaság, az építőipar, a gáz-, olaj- és bányászat, valamint az élelmiszeripar Számára.

Dunlop minőségi csizma - házon belül tervezve, gyártva és tesztelve

A Dunlop Protective Footwear minden biztonsági bakancsát maga fejleszti és gyártja, így minden folyamatot befolyásolni Tud. A vonzó és funkcionális megjelenés ellenére a Dunlop gumicsizmák igazi különlegessége belül Rejtőzik. Az anyagösszetétel speciálisan az egyes alkalmazásokhoz van kialakítva, és így a legjobb munkakörülményeket és optimális védelmet Nyújtja.

Kényelem és biztonság a mezőgazdaságban - Gumicsizma a hét minden napján

A mezőgazdaságban hosszú napok telnek hideg, nedves és piszkos körülmények Között. Az istállóban, a gazdaságban vagy a legelőn állandóan fennáll a megcsúszás, az elesés vagy egyéb sérülés Veszélye. A Dunlop gumicsizmák segítenek minimalizálni ezeket a Veszélyeket. A kényelem különösen fontos, ha a csizmát a hét 7 napján Viselik.

Származás: Hollandia
Anyag: Poliuretán
Nem: Unisex

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Dunlop talpbetét Premium
Dunlop Insoles Premium - a stabilitásért és a száraz lábakért Az új Dunlop Premium talpbetétek akár 3-szor több nedvességet képesek felszívni, mint a talp saját súlya. A talpbetét fel- és levételkor is jobban megtartja az alakját, és a csizmában marad. Alkalmas a Purofort®+ S5 és a Purofort® Thermo+ S5 modellekhez A nedvesség legjobb felszívódása 100%-os javulás az energiaelnyelő tulajdonságokban 30%-kal jobb szagszabályozás Jobban megőrzik alakjukat fel- és levételkor, és a csizmában maradnak Poliyou®, egy PU komponensből készült, így tökéletesen illeszkedik a Dunlop Purofort csizmákhoz Ergonomikusan kialakított talpbetét 3 zónás párnázással a még nagyobb kényelemért a csizmában Még jobb légáteresztő képesség a lábujjdobozban található "szellőzőcsatornáknak" köszönhetően Szín: fekete Méret: 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49/50

-től 7 386 Ft*
Dunlop talpbetét Basic
Dunlop Insoles Basic - jobb viselési kényelem és száraz lábak Az új Dunlop Basic talpbetétek akár 3-szor több nedvességet képesek felszívni, mint a talp saját súlya. Alkalmas pl. Dunlop Purofort S5-höz A nedvesség legjobb felszívódása 100 %-os javulás az energiaelnyelő tulajdonságokban 30 %-kal jobb szagszabályozás Jobban megőrzik alakjukat fel- és levételkor, és a csizmában maradnak Poliyou®, egy PU komponensből készült, így tökéletesen illeszkedik a Dunlop Purofort csizmákhoz Szín: fekete Méret: 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

5 441 Ft*