Milky vajkészítő gép FJ 55 elektromos 230 V egy pillantásra:


  • Vajkészítő gép a professzionális direkt értékesítéshez
  • Kész vaj 20-35 perc alatt
  • Teljesítményes motor 750W, 230V
  • Automatikus biztonsági STOP a balesetek megelőzése érdekében
  • Élelmiszer-biztos rozsdamentes acél - könnyen tisztítható + higiénikus

Milky vajkészítő gép FJ 55 / 230 V, elektromos

Az FJ 55 elektromos vajkészítő géppel könnyedén készíthet saját friss vajat tejszínből. Ezzel a nagy teljesítményű eszközzel professzionális direkt értékesítést végezhet.

Ezzel géppel a tejszín hőmérsékletétől és zsírtartalmától függően mindössze 20 és 35 percre van szükségünk egy folyamathoz. A keverés megkezdéséhez 10-25 liter tejszínt kell a rozsdamentes acél tejszíntartályba önteni, legfeljebb a keverőtengelyig. Az egyedülálló, extra nagyméretű szemlélőfedélen keresztül követhető a keverési folyamat. A fedél működés közbeni kinyitásakor az automatikus biztonsági STOP megakadályozza a baleseteket. A többlépcsős, 750 W-os, 230 V-os motornak köszönhetően rövidebb vagy hosszabb készítési idő is lehetséges. A vajkészítés során keletkező írót egyszerűen le kell ereszteni a külön lefolyócsappal, majd a vajat meg kell mosni, és máris kész a kiváló minőségű termék.

A vajkészítő keverője, a vajtartály és a leeresztőcsap élelmiszer-biztonságos rozsdamentes acélból készült. Az anyagnak köszönhetően a gép könnyen tisztítható és higiénikus.

Áttekintés:

  • Egyszerű vajkészítés különböző sebességi szinteken
  • Vezérlőpanel információs kijelzővel
  • Elképesztő motor a professzionális direkt értékesítéshez
  • Extra-nagyméretű szemléltető fedél az ellenőrzéshez
  • Automatikus biztonsági STOP a balesetek megelőzésére
  • Kivehető rozsdamentes acél keverőberendezés
  • Magas minőségű rozsdamentes acélból készült vajtartály
  • Rozsdamentes acélból készült író csap
  • Könnyen tisztítható + higiénikus
  • Kész vaj 20-35 perc alatt, zsírtartalomtól és hőmérséklettől függően

Alkalmazás:

1.A vaj készítéséhez a tejszín előkészítése kulcsfontosságú, mivel ez befolyásolja a vaj ízét, aromáját és minőségét. Ideális esetben 2-3 napos tejszínt használjon, amelyet 5°C-8°C-on (nyáron) vagy 8°C-10°C-on (télen) tárolnak. A tejszínt vagy közvetlenül vajgéppel lehet feldolgozni, vagy feldolgozás előtt pasztőrözni. A pasztörizálás pasztörizálóval ajánlott.

2. Az előhűtött tejszínt ismét felmelegítjük 12 °C-14 °C-ra. A vajkészítő gép tejszíntartályát legfeljebb a keverőberendezésig szabad megtölteni. Minél hosszabb a keverési idő, annál jobb a végtermék minősége. A vaj a sebességtől függően 20-35 perc alatt kész.

3.Az író lecsöpögtetése után mossuk meg a vajat hideg vízzel. Ezután a vajat vizes kézzel adagokban gyúrják, és újra és újra átmossák, amíg az utolsó darab írót is ki nem gyúrják a vajból. Az egyes adagokat nedves vajformákba töltjük. Fontos, hogy ne legyenek léglyukak. Az egyes vajadagokat ezután lehűtjük, és kivesszük a vajformákból.

Műszaki adatok:

  • Működés: elektromos
  • Vaj zsírtartalma: 32-42 %.
  • A tejszín hőmérséklete: 12 - 15 °C
  • Anyag: rozsdamentes acél
  • Feszültség: 230 V/50 Hz
  • Teljesítmény: 750 W
  • Krémtartály: 55 liter
  • Min./max. kapacitás: 10 - 25 liter
  • Gyorsasági beállítások: fokozatmentes
  • Munkaidő/ciklus: 20 - 35 perc

Szállítási tételek:

1x Milky vajkészítő gép FJ 55

Anyag: Rozsdamentes acél

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.